Hästar och BVC

Jag var så himla nervös när jag skulle i väg i går till ridningen. Sista gången jag red så skenade min häst och ridkompisen trillade av, gången före det så mötte vi en traktor på uteritten. Och det var inte kul.

Så jag kan ju säga att nerverna var på spänn, dessutom är det mitt i ingenstans. Mina 4 ridkamrater var väldigt trevliga, de hade ridit bra mkt mer än mig men för många var det länge sen. Vi var 4 st tappra själar som alla var nevösa. Stallet är nu väldigt litet, från 16 hästar är det nu 7. Det hålls dock på att byggas större. Ridhuset var ett kallridhus vilket gör att vi kommer frysa i hjäl i vinter och toaletten är en utetoalett.

Men ridläraren är lika fantastisk som alltid, bra säkerhetstänk, bra lektioner och fina hästar. Passet var markarbete inför hoppningen. Det gick ganska bra och jag kom i håg det mesta även om jag var spänd som en fjäder.

I dag har jag lite ont i kroppen men jag gissar att träningsvärken kommer i morgon. Nu vill jag ju rida varje vecka och inte varannan, nu är det JÄTTElångt till nästa gång.

De var väldigt imponerade att jag red så snart efter graviditeten, sen kom barnvagssnacket igång och en tjej hade också prematura barn. Tänk vad barn för samman människor. Och hästar förstås:)

Jag fick sån ny energi och känner mig så lycklig i dag.

****
I dag är det mätning och vägning på BVC. Spännande att se vikterna. Och så ska de få rotavirusetvaccinationen.

Och hur det går får ni veta i morgon :-)

Ha en bra måndag allihopa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering