Återbesök på sjukhuset och föräldragrupp

Gårdagen var väldigt bra, en bra dag med barnen och vi hann tom med att åka och shoppa lite. Jag har köpt lite barnmatsburkar av alla dess slag, lite tallrikar och skedar (köpte dock fel gröt till Klara, från 8 mån såg jag sen..) Tänk att vi snart är där, så stora våra barn blivit! Så himla spännande!

På kvällen hade vi sushimiddag med vin med våra fantastiska underbara grannar och barnen avslutade dagen med att sova från 21.30 till 05.15.

****
Just nu gör vi nog inte något annat än far runt på olika läkarbesök. Nu på morgonen åkte Klara och maken i väg till Öron, näsa för att kolla upp lymfkörteln. Den är fortfarande svullen och röd men hon är piggare, med antibiotikan har ju även de flesta magproblemen försvunnit och det ska bli intressant och se om de kommer tillbaka när kuren är över.

Jag och Alfred ska i väg på vår första föräldragrupp, det ska bli spännande och se vad det innebär och se hurdana bebisar i deras ålder är. Däremot har jag akut hjärnsläpp och måste nog ringa och fråga om det är kl 13 eller 14.

Jag ser dock för bedrövlig ut, det kliade i ögat innan jag somnade, jag kliade och somnade och vaknade med ett knallrött öga som svider.




Kommentarer

  1. Kolla om det är okej med den mjölkfria för Klara. Den innehåller sojaprotein och jag fick rådet att inte använda den eftersom soja och mjölk är lika men du kanske vet att drn är okej. Jag skulle använda Sinlac eller Enago.

    SvaraRadera
  2. Skit i Sempers mjölkfria produkter, de innehåller soja. Sinlac innehåller sojasläkting. De gjorde att min som som är mjölkallergiker nu även är sojaallergiker! Och den växer sällan bort.

    Kolla enago, de har gröt från 6 månader men det är såå små mängder gröt de ska ha när de är så små att du kan ge den ändå, en full portion ska de ju inte ha innan de är 6 månader och det är det man menar med åldersbeteckningen :)

    SvaraRadera
  3. Ok, var köper man det. På coop var detta det enda som fanns. Nesle och sempers samt hipp (men inte i grötform)

    Det är oklar om Klara ska äta mjölkfritt eller inte. De sa jag ska prova mig fram. Om jag nu minns rätt :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du ska till "mitt" centrum snart finns det på ICA.

      Radera
  4. Maila enago på Facebook, det är ett litet svenskt företag och har alltid svarat snabbt när jag mailat. De kanske har koll på vilka i din närhet som köpt in?

    SvaraRadera
  5. Jag har gjort egen gröt rill min mjölkprotinallergiska son. Inga problem. Sök recept på nätet.
    då vet man exakt vsd de får i sig.

    SvaraRadera
  6. På ica köper vi vår enago. Kvantum och maxi har här.

    SvaraRadera
  7. Ja min dotter tycker bäst om egengjord havregrynsgröt istället för rekommenderade Sinlac och Enago. Skönt när jag kom på det.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering