Astrid Lindgrens sjukhus vs Klara

Alltså, nu har inte jag varit där men jag är inte imponerad av sjukhuset. De har nu skrivit ut Klara, fast hon fortfarande har höga infektionsprover, knölen är större än någonsin samt kinden och röd och hon äter dåligt. De vet inte varför hon har fått det men jag har ju känt mig hängig i veckor, kanske jag bär på något?

Men vad har man att sätta emot? Jag vet inte så mkt mer men maken är på väg hem i alla fall med lilltjejen, ronden hade gått på 1 sekund.


Själv har jag varit och handlat kattsand och sanerat kattlådorna. Alfred har sovit 9 timmar i natt och jag 4.

Det här med vänner, kommentarer och bloggen får vi ta och diskutera. Samt Alfreds utveckling som håller på att ta livet av mig, av oro.

Men nu ska jag möta upp lilltjejen och pussa på henne och höra vad doktorn sagt. Jag berättar för er sen.


jäklar vad stor den är! Klara är ju smalkindad...den är större än en golfboll nu


Kommentarer

  1. Men lilla pluttan då.. Så svullen :(

    SvaraRadera
  2. Men lilla pluttan då! hur kan de skicka hem er när hon ser ut sådär och de inte vet vad det är?

    SvaraRadera
  3. Stackars lilla gumman, krya!

    SvaraRadera
  4. Ojdå! Här händer det grejor!

    Lilla Klara, hoppas hon börjar må bättre snart!!! Känns trist att ni blivit hemskickade när knölen är så stor, vi får hoppas och tro att de vägt risken mot nyttan att vara hemma med bror och mamma.

    Jag älskar din blogg. Å jag älskar att du vågar uttrycka besvikelse när du känner det. Å jag fattar att du tar illa vid dig när du blir "påhoppad". Det är otroligt trist när man lägger censur på sig själv i sitt egna fria ord.
    Kanske vore det bra med en låst blogg för att du ska kunna släppa censuren och få tillbaka glädjen. För det vore ju trist om du slutar blogga som jag...

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Åh fy pluttan, stackars... Hoppas hon piggnar på sig snart.

    SvaraRadera
  6. Massor med värmande omtanke och en stor kram till

    <3

    SvaraRadera
  7. Vi satt på Sachsska häromdan o fick höra att det är sambons hosta som gör att Aston inte äter ordentligt o kräks efter matning....detta säger en läkare då vi berättade att bajset är grönbrunt. Min sambo hade inge onormal sänka o är inte ens snorig... Vissa läkare borde byta jobb, kan ni ta klara till ngt annan akut? Kram Emma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering