Vecka 26 (25+2)

Vissa dagar blir inte alls som man tänkt sig. Konstigt. I dag är det mrs gnäll här, så sluta läsa nu om ni inte kan ta sånt.

Pollenkoma, hormoner och ett bråk med maken gjorde att vi stannade hemma i går. Jag är så himla känslig så mitt goda humör var faktiskt borta helt och hållet sen, jag tror jag inte sa ett ord till maken på hela dagen sen.

Varför retar han upp mig när han vet hur jag är? Helt obegripligt. I bland tycker jag han har sånt tunnelseende, han kan bara göra 1 sak och bara på sitt sätt och han förstår inte alls vad jag menar eller pratar om. Bara han andas just nu gör att jag vill slå ner honom. Jag och bästa dalakompisen brukar elakt kalla det för mansberger. Manligt asperger.

Nu är i alla fall den hemska dagen över och en ny dag har tagit vid. Den ska ägnas åt att försöka få bort myrorna som invaderat vår altan och börjar ta sig in. Fun lightsaft ska tydligen vara det effektivaste.

Få se om vi åker till gallerian, jag känner av pollen så otroligt mycket så jag har liksom ingen energi. Just nu är jag mest gnällig och det är jobbigt att bara leva. Jag orkar inte ens umgås med mig själv. Det kliar i ögon och näsa, det piper i luftrören, jag är trött och grinig, jag flåsar och har tungt att andas, benen värker.

Listan är lång.

****
I går tror jag pojkbebis höll i gång hela dan, inte vet jag vad han går på, men han verkar mkt bestämd med att försöka sparka sönder mina inälvor, göra kullerbyttor, snurra och sparkas. Hur kan man vara så liten och ha sån energi?

Flickbebis känner jag fortfarande inte av förutom i bland.

Undra om de kommer komma ut med såna personligheter också?

****
Nu har jag i alla fall beställt en fin vägglampa av märket pumpkin, basen till bilbarnstolar, väggstickers av märket pumpkin och lite annat smått och gott.

Nästa helg ska vi nog montera sängarna, jag ska spana efter en sängmobil till då vi bara har en, lampor och tavlor ska upp.

Sen är vi teoretiskt sett redo för bebisar.


Kommentarer

  1. Gnälla behöver man få göra emellanåt!!:) ...glöm inte bort att handla hem ett gäng babysemp 1-tetror! (Fast det kanske du redan gjort förstås:)Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, varken det eller blöjor faktiskt. Men det är nog dax snart.

      Kram

      Radera
  2. Och ett gäng flaskor om det ska flaskmatas. Billigare med ersättning på pulver än på tetra, men sjukt svettigt att stå och blanda ersättni g med en ( i ert fall två) skrikande baby i famnen... Har ni köpt hem öronproppar ;)? Glöm inte att ladda frysen m. Mat till er själva :):):). /Uppsalamamman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag köpt några, men det finns ju 1 miljon. Hur ska man veta vad som är bra?

      Man kanske kan ha några tetra vid kris? Annars blir det nog pulver.

      Vi har inte heller fryst in nåt. Men det är nog oxå dags.

      Radera
  3. Har jag fel för mig eller har ni inte en pingo-mobil? Isåfall har jag en till!
    Men personligen tänkte jag att det måste man ju bara ha. Men nu i efterhand tycker jag att det var världens onödigaste pryl i barndjungeln! Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag tror det! Jag kan kolla ;).

      Kan tänka mig att det är onödigt. Men gulligt o lite roligt ;)

      Kram

      Radera
  4. Alla sorters antikolik-flaskor är bra. Man kan, om man vill, tänka på att handla nappar i samma märke som flaskorna. Ofta gör man det lättare för bebisarna då. Dom känner igen formen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm. Jag tror jag har en. Kanske två;) och av olika märken, o napparna likaså.

      Oj.

      Måste nog reda ut det där ;)

      Radera
  5. Mam säger jag bara! I flaskor! Är super, inte dyra och finns på vanliga ica. De har nappar också :)

    SvaraRadera
  6. Har du kollat då det är samma årsmodell på basen och bllstolen? Brios bilstol har nu bas för varje årsmodell :) tips bara :)

    SvaraRadera
  7. Mina barn har varit väldigt olika i magen. Min son var livlig o min dotter väldigt lugn, fick buffa på henne för att ibland få livstecken! Deras personlighet har sedan "fortsatt" i livet, sonen ganska livlig o dottern mkt lugn :-)

    Hälsningar från en som alltid läser din blogg o håller tummarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad spännande! Ska bli kul att se vad de blir för personligheter :)

      Radera
  8. Åh vad du beskriver din man härligt, min gör samma sak ibland o jag blir galen.... Att de inte bara kan vara tysta haha. Tack för gott skratt kram emna ps vi går ta en tvillingträff sen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering