Vecka 24 (23+3)

Straffet från gårdagen har kommit nu på morgonen, jag har värk i magen, ont i höfter och rygg. Min kropp uppskattade verkligen inte gårdagens sopning och krattning.

Men det var så skönt att vara ute några timmar och solen lös mellan snöstorm och blåst, sen på eftermiddagen gjorde vi inte många knop här hemma. Jag var alldeles slut av den friska luften och har sovit gott ända till 5 i morse då jag vaknade med värk i magen.

Katten Robban kontrar det med att vara solgalen och springer runt här och jagar solen och bär en nalle i munnen och tjuter. Knäppkisse <3

Däremot var det väldigt svårt att klä sig då jag inte får igen en enda jacka. Grannarna tyckte jag så bra rolig ut med makens jacka som var förstår överallt utom för magen.

****
Tänk att det är bara totalt 4 arbetsdagar kvar, det känns väldigt skönt. Men också lite oroligt, hur ska jag hinna med allt, och min stackars ersättare?

Denna vecka jobbar jag 3 dagar och nästa vecka 1 dag, sen är det slut på det arbetet på ett tag och ett nytt kapitel i mitt liv börjar. Det känns verkligen konstigt.

****
Jag har känt en del buffar från bebisarna de senaste dagarna, otroligt skönt att de ger livstecken ifrån sig. I morse tror jag en av bebisarna siktade på katten Robban som låg på min mage och kurrade allt han kunde, han märkte dock inget.

****
Snart ska jag åka till grannkommunen och träffa en bloggläsare som både tipsat mig om en bra loppis och hade lite saker att sälja till mig.

Katten Robban uppfostrar en stackars nalle...



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering