Vecka 24 (23+2)

I dag ska vi ha städdag med villaföreningen, det betyder att vi ska vara ute och elda, sopa, kratta, umgås och grilla korv tillsammans. Det brukar vara väldigt trevligt så jag hoppas jag orkar vara med hela dagen.

Sen brukar vi vara alldeles slut av all frisk luft, i dag verkar det soligt, blåsigt och 10 grader så vi har tur med vädret. Hoppas min allergi håller sig i schack bara. Jag nyser och snorar ju en del redan nu.

****
I går åkte vi runt lite och tittade på skötbord, men det lutar åt Ikeas skötbyrå, mest för att man kan använda den sen som en vanlig byrå. Jag ska be syster ta hem sina hemmasnickrade skapelse för jag tror inte vi kommer använda den.

Jag gjorde även ett tappert försök att rensa lite ogräs i rabatten men det gick ju inte alls, sen fick jag så ont i varenda ligament som existerade. Hur i all världen ska jag kunna påta i trädgården sen i sommar? Det är ju jag som klipper häcken, planterar, klipper gräs, rensar ogräs och sköter om allt som hör till.

Att inte kunna göra det, eller göra det halvdant känns ju inte alls kul. Maken är inte alls intresserad och tjata på honom känns ju inget kul.

****
I morgon ska jag åka, trots min sociala fobi, till en bloggläsare och titta på barnsaker och ev köpa lite. Hon har en massa att sälja som vi behöver, och nästa helg är det ju barnloppis så då kan vi förhoppningsvis fynda lite mer.

Läskigt :)

****
I går fick jag en chock då ridkompisen sms att min ridskola ska lägga ner. Den ena ridläraren ska flytta till tyskland och den andra som äger ridskolan har sagt upp kontraktet och ska ev ha en ridskola i miniformat på sin gård.

Men det är ju inte klokt?! Nu när jag äntligen hittat min skola, där jag trivs och kände otrolig lycka och utvecklades så mkt. Jag tänkte ju ta upp ridningen så fort jag kunde men att börja leta ny ridskola nu känns ju sktitrist. Det känns ju som jag provat alla ridskolor med omnejd och den här var den enda jag tyckte var tipptopp.

Fy bubblan säger jag bara.

Kommentarer

  1. Vad modig du är som trotsar den sociala fobin. Jag vet hur svårt det är och tycker att det är toppen att du ändå gör det.

    Däremot är det trist att ridskolan lägger ner. Blir den eventuella mini-ridskolan för långt bort?

    SvaraRadera
  2. Ja. Det är svårare än man tror. På jobb osv är inga problem men som privátperson :/

    Jag vet nte alls hur den kommer bli. Jag får höra med de som kommer flytta med.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering