Vecka 22 (21+6)

I går var det som sagt MVC-besök hos deras läkare. Hon är så otroligt empatisk och trevlig. Hon ville börja med att undersöka mig och kolla tapp och andra inre delar. Allt såg toppenbra ut.

Sen fick jag remiss att lämna blodprover för levern, medicin mot halsbränna och så pratade vi förlossning. Hon undrade om jag jag funderat över vaginalt eller kejsarsnitt och oavsett så blir det igångsättning kring vecka 38. Detta ska jag diskutera med min BM nästa gång.

Ärligt talat så vet jag inte, men det är skönt att få en tid för igångsättning i alla fall, så man har mer kontroll på bebisarna. Och mig...och maken :)

Jag fick en ny tid i maj för ny koll och för fortsatt sjukskrivning.

****
När jag kom hem sen hade det kräkts på golvet, och i natt och nu på morgonen. Det visade sig vara Robban, jag hoppas verkligen inte det är hans lever som spökar igen för jag vill inte att han ska bli sjuk igen. Varken för hans eller vår skull. Vi får se hur han mår när jag kommer hem från jobbet idag, annars måste vi väl åka in med honom i kväll.

Oro :(

****
Jag har tröttnat på att handla så i dag har jag beställt matvaror från mathem, jag beställde där förr, men slutade då jag tyckte de hade så sena leveranstider hit till oss. Men nu är det ju perfekt när jag varken kan bära eller orkar traska runt i affärer.

****
Och KBT avbokade jag i morgon, FK ringde jag och de sa att jag ska få pengar i morgon.

Och kanske, kanske jag kände spark från bebisarna i går. Eller så var det en fis som åkte runt i tarmarna. Lite oklart..

****
Mattes finaste Robban




Kommentarer

  1. Skönt att träffa en vettig läkare o helt rätt att avboka Kbt om det inte känns ok att åka dit. Jag har gjort både kejsarsnitt o vanlig födsel o återhämtningen efter en vanlig är 10 ggr bättre än kejsarsnitt, jag hoppas jag slipper kejsarsnitt när det är dags men prata med din bm. Jag har känt små rörelser denna vecka, det är så häftigt. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hon är verkligen bra! Och jag är glad för jag avbokade KBT för jag had inte orkat resa idag.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering