Vecka 22 (21+5)

I dag är det dags att träffa MVC läkaren. Jag ska ta upp mitt leveront, sammandragningar, halsbränna och... och...fasiken också. Nu har jag ju glömt hälften igen. Alltid när jag är hos läkaren så säger jag att allt är okey, eller att jag mår rätt bra men..

Otroligt, det är ju då man ska beklaga sig men jag gör precis tvärtom

*****
Nu är jag inne på 5:e veckan då jag inte fått pengar från försäkringskassan, jag har inte hört ett ljud. Inte heller kan jag se att moderskapsintyget kommit in, men det kanske tar ett tag att registrera.

Vad ska jag göra? Ringa till FK? Hjälper det? Eller vänta till 25:e då de brukar ha utbetalning och hoppas på det bästa?

*****
Nu är det mycket sociala sammanhang på gång, roligt och bra att passa på medans jag kan. I helgen ska vi till bästa dalakompisen, nästa vecka ska jag till mina gamla kursare och nu såg jag att jag blivit medbjuden till tvillinggruppen i Stockholm. Men det känns nog lite för läskigt för mig, dit har jag inte kommit i KBT ännu ;)

Appråpå kBT så har jag fortfarande inte bestämt mig om fredag. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Försöka ta mig dit en sista gång kanske?

****
Bäst att skriva de bra sakerna med katterna också :) I går när jag kom hem var alla katter SÅ glada att jag kom hem, Robban myste med mig hela kvällen och nu på morgonen har vi myst massor. Hans nya sak är att ligga med tassarna kring halsen och ansiktet vilandes mot mitt ansikte. Nu när jag smög upp  borrade han ner sig i mitt täcke och har ännu inte klivit upp.

Stiina däremot brukar ligga i mitt knäveck, men sen tröttnar hon efter någon minut. Greta ligger ofta hos maken.

****
Om vi ska ta de mindre roliga sakerna i livet så drabbades jag av värsta halsbrännan i går på förmiddagen. Det gick inte över vad jag än stoppade i mig och var helt förfärligt. Bedrövligt. Det var som nån hackat hål i halsen och hällt i saltpetersyra.

Sen kunde jag inte somna i går och har nog varit vaken hela natten känns det som. Titta på klockan, haft ont, snurrat och snurrat.Bedrövligt det med.




Kommentarer

  1. Jag hade ringt fk, ibland har man hamnat mellan handläggare.

    SvaraRadera
  2. Äter du omeprazol, varje dag?

    SvaraRadera
  3. Visst är det konstigt det där med att man säger att det är bra trots att det inte är det! Jag är precis likadan, kan klaga för andra men när det väl kommer till personen som "bör" höra klagomålen blir jag tyst som en mus och säger oftast att det är bra.

    Lustigt :)

    Maria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering