Vecka 22 (21+1)

Jag ska nog inte skriva inläggen på morgonen för sen piggade jag på mig utav attan :)

I går fortsatte jag med garderoberna, det gick ganska bra. Jag sitter ner på en pall mestadels av tiden och maken får ta det längst ner. Det blir väldigt fint och vilken skillnad från grått till vitt! Hela rummet lyser upp, tyvärr krävs det nog många strykningar innan de blir vita men jag har ingen brådska.

Sen ska garderoberna tömmas och inredas, vi har några Elfaskenor i boden och lite lådor på det så blir det toppenbra. Det sorgliga är att jag har knappt har nånstans att göra av sakerna som fanns i garderoberna från början.

Vi fortsatte att påta här hemma hela dagen och precis när vi satt oss i soffan för kvällen ringde bästa killkompisen och ville att vi skulle följa med att titta på tomter och hus han hade spanat in. Han har ju varit ute efter hus i flera år nu men inget duger.

En bra dag och det bästa har varit att jag känt mig relativt pigg hela dagen, det verkar vara på morgonen de värsta krämporna är. Den här morgonen har jag haft ont levern som vanligt och nu har jag ont..i..inte vet jag..nåt eländigt i nedre delen av magen.

Det verkar för övrigt inte bara jag som har en eländig morgon, Robban har kräkts och Greta fick vi försöka sanera i rumpan. Det är ju inte lätt att vara långhårig och sköta sin hygien om jag säger så.

****
Nästa helg ska vi åka hem till bästa dalakompisen! Det ska bli så roligt att träffa henne igen, jag tror inte vi setts sen i december då vi var upp och hälsade på henne.

Jag tror det blir en dagstur, mest för katterna skull men även för min. Maken ser mest framemot att ta den nya bilen på en långtur :)

****
Förövrigt ringde morsan i går och sa de ville komma och hälsa på i pingst. Gode gud. Hon har inte varit här på 5 år så vi får väl se hur det blir med den saken. Min mamma är ju..Om vi säger att hon inte har alla indianer i kanoten och dessutom har hon tappat årorna så kanske ni förstår.

Hennes man är målare (där har kanoten kapsejsat)  och vill hjälpa oss att tapetsera om i barnrummet, men när jag frågade förra gången kunde de inte fast han är arbetslös och hon är pensionär.. Att de har ändrat sig betyder ju att de vill ha 1. pengar 2. Nåt annat. För om ni tror de är intresserad av oss så tror ni fel.

Ångest :(

Garderob 1

Garderob 2

Kommentarer

  1. Hoppas fina Robban kryar på sig <3 man blir så orolig för dom små!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, han hade nog ätit en insekt eller nåt..För sen var han piggare än piggast.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering