Vecka 21 (20+5)

Usch vilken dag det var i går. Jag hade sammandragningar hela dagen i går, väldigt otrevligt. Dessutom gör det ont i nedre delan av magen. Vilket kanske kan vara UVI igen? Eller är det livmodern?

Jag tänkte jag skulle åka till gynakuten men då sms maken att vi måste åka och skriva på lånen på banken så vi kan betala bilen.

Sen när vi kom hem lugnade sig magen och i natt har jag sovit bra (eller nåja, för att vara mig då) och inte haft ont alls (nästan), nu på morgonen känns det lite men inte så farligt. Så jag har bestämt att jag åker till jobbet och blir det likadant som igår så åker jag till akuten. För den här oron tar ju knäcken på mig, jag är livrädd att få dem för tidigt, att tappen ska ha öppnat sig eller att nåt är fel.

Dessutom har lilltjejen nog hittat tillbaka till min lever för den värker igen.

Det är märkligt vilken gravidbubbla jag är i, jag är helt fokuserad på graviditeten och registrerar endast det som försegår omkring mig men inte så mkt mer.

Jag tycker det är roligt att åka till jobbet men det tar också väldigt på krafterna. När jag kommer hem sen är jag helt slut som artist medans katterna har vilat hela dan och är i sitt esse.

****
Ett väldigt tråkigt besked nådde mig nu på morgonen, min bloggkompis Jean Quidote som jag följt i många år, har drabbats av något så fruktansvärt som cancer. Mina tankar och kärlek går till henne!

Älskade vän <3

Kommentarer

  1. Huvaligen med cancer har sett er båda genom ivf åren o inte tror man att man ska drabbas av alla motgångar. Tycker du ska åka till akuten nästa gång du blir orolig, det är värre att sitta o googla på ev symptom. Tyckte också din marddrömsuppgift var lite annorlunda för drömmar är ju ofta olika saker vi sett o hört o sedan bearbetar hjärnan dem men hoppas det går bra kram o trevlig påsk Emma

    SvaraRadera
  2. Men du. Sammandragningar en hel dag i v. 21 som gör ont, och dessutom tvillingggraviditet!! Du borde vila, och se till att bli undersökt SNARAST! Även om det "bara" är UVI så kan livmodertappen påverkas. Jag vill inte skrämmas, men du bör verkligen ta detta på största allvar. Kanske du behöver Bricanyl för att stoppa sammandragningar? Eller antibiotika eller i värsta fall ryggläge. Sök vård idag, vänta inte! För din och bebisarnas skull.
    Kram, en fd gyn-ssk.

    SvaraRadera
  3. Åh jag vill också rekommendera att du tar dina symptom på största allvar, försök ta det lugnt. Kanske att du ändå ska sluta jobba, det är en period som kanske måste bli lite lugn och tråkig.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack för era kommentarer. Jag hörde och lydde <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering