Vecka 21 (20+4)

Ny vecka igen, för mig i alla fall. I dag är det dags att åka till arbetet igen. Tyvärr har min lösenord på jobbdatorn däckat så det första jag får göra är att ringa och jaga någon på IT som kan hjälpa mig.

Nu när jag har varit ledig sen förra veckan känns det väldigt konstigt att börja jobba igen, jag blir nästan lite socialt- och arbetsskygg.

I går sms en kollega att de ska ha afterwork hemma hos mig i mitten av maj och sen fortsätta ut på kvällen, vi har pratat lite löst om det men nu blev det så verkligt att min sociala fobi slog till med full kraft. Och GAD. Samtidigt. Fast jag tycker det ska bli roligt men....

Så nu har jag drömt mardrömmar om det hela natten, blandat med drömmar om en fest och min bloggkompis Nenne (Jenny). Allt i en märklig röra.

Jag som tyckte jag var på bättringsvägen och Inte har oroat mig så mycket som jag brukar. Mmm. eller hur?!

****
I går var jag på KBT igen, resan dit var inte kul. Jag hade sammandragningar hela resan dit och trängas på centralen är verkligen ingen höjdare då.

I alla fall så ska jag göra imaginär exponering, vilket menats med att jag ska skriva ner en mardrömshistoria som jag har i huvudet som jag har mycket oro och ångest kring. Den ska vara detaljerad med lukter, intryck, reaktioner och får inte innehålla något lyckligt slut.

Jag har lite idéer att skriva ned, den ena värre än den andra. Men alla gäller graviditeten, bebisarna och allt omkring.

Konstig hemuppgift, den gav mig mer ångest än innan. Men jag förstår grejen, det är för att man ska möta sina mardrömmar och se att ångesten inte kan bli värre än så här.

Men ändå.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering