Vecka 20 (19+4)

I går bytte jag och maken barnnamn med varandra, han hade kommit på de mest..märkliga namn..blandat med några som kanske är okey. Men jag kan säga att vi nog behöver prata lite mer om det här med namn.

Men jag är väldigt glad att han faktiskt gjorde en lista, det trodde jag nog faktiskt inte.

****
Astman har blivit mycket bättre, jag torrhostar en del fortfarande men astman är nästan borta. Jag tar knappt nån astma medicin alls, vilket är väldigt skönt. Jag tycker jag mår lite konstigt av den.

Det är lite fascinerande hur min GAD fungerar nu mot förut, nu oroar jag mig knappt om någonting annat  än graviditet, framtid och allt vad som små bebiskar kan innebära. Det gör ju iof KBT lite besvärligare då jag inte har så mkt andra problem än de gravidrelaterade (min hjärna har liksom ett gravidläge just nu)

Inte hann vi träna fickparkering i helgen som var så vi ska göra hemläxan i helgen i stället. För bilkörning på okända platser och parkera är verkligen ett orosmoment för mig.

Annat som oroar mig är försäkringskassan då jag i går gick ner till 50% och undrar hur de ställer sig till det. Men det kan jag ju inte veta eftersom jag helt glömde bort att ändra omfattningen i går. Hur kan jag glömma det? Det som jag oroar mig så mkt för och så glömmer jag bort det?!

****
I dag är en spännande dag på jobbet då vi (på jobbet alltså) ska ut och göra studiebesök hos en....förening kan vi kalla dem...som vi har väldig mkt kontakt kring. Det ska bli så intressant och jag hoppas det blir en lärorik eftermiddag!

I går intervjuade jag en ev efterträdare för mig på jobbet, det är så fascinerande att intervjua andra människor. Få dem att slappna av och lirka ut deras hemligheter. Hon var väldigt speciell men kanske hon blir bra.

Hon som intervjuade mig inför sin uppsats däremot var helt fantastisk. Jag sa åt henne att söka jobb hos oss för hon skulle passa perfekt, frågan är bara om hon tar sig förbi vår chef som har fått för sig att det bara får finnas en yrkeskategori på vår arbetsplats. Andra lågt stående kategorier icke göra sig besvär. Men vi gör ett försök.
Den lånade sovkorgen

Kommentarer

  1. Tänk vad lika det kan vara med personer med GAD.
    Jag, bil och okända platser är total kaos för mig men samtidigt så stängde GAD:en av när jag var gravid och jag kunde fungera som en mer eller mindre "normal" person. :-)

    Det där med F-kassan är ett gissel. Jag fick nyligen avslag på min sjukskrivning från nov/dec. Jag var inte "sjuk nog".
    Hoppas det löser sig för dig.

    Önskar dig en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Nää. Dumma fk, de är inte snälla alls.

      Visst är det intressant med gad;)
      Kram

      Radera
  2. Får man komma med lite namnförslag som bara hoppade ur min mun när jag tänkte på att ni valde Isak till Isak? Sara och Benjamin, det bara kom av sig själv. Jag är absolut inte "biblisk" men har inte dessa namn stark anknytning till varandra? Vad tycks? Vad var dina resp mannens förslag?
    Heja dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa! Kom med massa förslag ;)

      Fina namn men jag har såna arbetskollegor med de namnen;)

      Radera
  3. Det är så jobbigt att man ska bara två att bestämma det här med namn ;) samma diskussioner här hemma.

    SvaraRadera
  4. Visst är det! Det skulle vara enklare om det var typ bara jag ;)

    SvaraRadera
  5. Cecilia kräver din rätt det är ju ändå du som gjort den större delen av jobbet... Nä skämt åsido jag har världens lista på namn har snöat in mig på gamla namn o så ska de passa ihop då det är tvillingar. Visste inte vad GAD var tills jag googlade det idag, hur och när förstod du att du hade det? Spännande med kbt förstår jag då med utmaningar. Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja kanske det ;)

      Det är svårt med namn. Svårare än jag trodde. Alla tips är välkomna.

      Jag hade ingen aning om det förrän jag sökte för mina sömnproblem. Då screeenade de mig och hittade det. Närmat sen läste passar det ju perfekt in på mig.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering