Vecka 19 (18+6)

Som jag har sovit i natt, jag tror inte jag vaknat en enda gång förrän 04.48. Det måste ju vara nåt rekord. Sen har jag och katten Robban legat och myst till för ungefär en timme sen.

Sen blev jag dumpad för solen, Robban är helt solfixerad och steker sig hela dagarna. Går solen i moln skäller han på den och är väldigt upprörd. Är solen borta länge kommer han och skäller på mig :-)

Jag jobbar kväll i dag så då börjar jag senare, väldigt skönt med en lugn morgon, känns lite lyxigt.

****
Jag är väldigt glad att jag går på mammaledighet nu, för ännu en har sagt upp sig. En underbar tjej som är en av de få som kom innan jag började. När hon slutar är det bara 1 kvar av typ 15 som började innan mig för 1,5 år sen. Galet!

Jag tror det blir att försöka söka jobb under mammaledigheten, om det går. För när jag kommer tillbaka lär det ju inte vara en enda kvar som jag känner.

****
I morgon är jag ledig men då ska jag åka in till stan på KBT, jag kan inte rå för att bli lite stressad av det. Det är som att jag måste bli bättre men jag tycker inte jag blivit det. Jag känner inte att jag gör så stora framsteg. Jag är mer medveten, vågar kanske utmana mig mer. Men mindre oroad? Njeeee.

Sen är ju resan rätt jobbig också, jag blir oerhört stressad av alla människor och traskandet på centralen. Jag försökte mig på att ut och promenera i går kväll, men jag får såna sammandragningar att jag kom bara runt villakvarteret. Nu är ju KBT på morgonen, då är jag lite piggare å andra sidan.

Men frågan är hur länge jag orkar till.

Det ska bli oerhört skönt att gå ner i tid i alla fall. Det ser jag fram emot. Snart är det dessutom BM
besök!


****
Min gamla ridlärare ringde i går, hon jag jobbade med i gamla stallet. Hon hade hört rykten och grattade mig så mkt! Väldigt roligt och jag blev så glad att hon tog sig tid att ringa mig.


Soldyrkan


Kommentarer

  1. Härlig han verkar Robban! Har en liten hund som är likadan. Han ligger i solen och steker och steker. Efter ett tag hänger tungan ut som en slips och han bara flåsar för att han är så varm.

    SvaraRadera
  2. KBT är tyvärr ingen quick-fix. Tänk vad otroligt många år du har "befäst" dina tankar/beteenden, det tar tid att lära om och känna sig trygg i det. Berätta om dina tankar och oro om KBTn för terapeuten.

    Jag hoppas att det funkar för dig på sikt!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering