Vecka 18 (17+3)

Vilken natt, jag tror min kropp också börjar motarbeta mig, det verkar vara en konspiration mellan min hjärna och kropp.

För i natt vaknade jag 03.30 och var så otroligt kissnödig, jag låg och försökte ignorera det ett tag men det gick inte. När jag väl varit uppe och lättat på trycket började jag nysa och snora och höll på så tills jag slocknade efter nån timme. Sen blev jag väldigt hungrig och började nysa igen.

Så många timmar sömn i natt blev det ju inte. Jag hittar liksom ingen bekväm sovställning, allt trycks i hop, snoret rinner, det spänner och drar.

Nu ska jag rusa till jobbet och lämna matlådor och sånt, rusa till tåget och åka och gå ca 1 timme, lämna mitt lilla urinprov, åka och gå ca1 timme, tillbaks till jobbet (det kostar 100 kr då jag inte har sl.kort. sjukt). Inte alls stressande. Nejdå.. Helst när jag bara jobbar 3 dagar denna vecka och har hur mkt som helst att göra.

****

Förövrigt fick jag ut pengar från FK för några dagar. Gud så skönt, det är ju inte mkt pengar men välkomnade pengar i alla fall. Skönt också att de fattade att jag gjort fel på ena blanketten.

Däremot har ingen nappat på vårt skrivbord och skrivbordstol på blocket, tråkigt. Vi brukar alltid lyckas sälja saker. Nu står de ute i vår bod till ingen nytta istället.


****
4 dagar kvar till RUL..Och tvillingutbildningen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering