Vecka 13 (12+6)

Tack för alla era fina kommentarer och mail! Precis vad jag behöver höra för att det ska bli lite verkligt, jag spricker ju av berättarglädje och det är så roligt att få berätta för alla (trots jag är lite vidskeplig)

Hjärnan går ju som vanligt på högvarv och lite av att det bara är en dröm finns kvar. Det känns för bra för att vara sant!?

Dagen till ära vaknade jag kl 4 med en huvudvärk som inte var av denna värd, ett antal alvedon senare är det faktiskt inte så mkt bättre. Så dumt att man inte kan få ta ipren som brukar hjälpa för mig. Jag är ju lite senare i dag för jag ska på närverksmöte med olika myndigheter och skola, så jag hade ju gärna vilja varit pigg.

Tänk att jag är så trött men ändå inte kan sova.

****
Vi har fortfarande inte fått tummen ur och beställt en resa till Paris, nu är det ju bara nån vecka kvar. Jag som ordnat kattvakt och allt.

Jag vet inte riktigt vad det är med med mig. Jag är en doer av högsta grad annars, fixar och grejar. Ligger alltid 20 steg före alla andra. Nu är jag glad om jag kommer i håg att ta av sminket innan jag går och lägger mig och ta mig till jobbet på morgonen. Jag är en kontrollmänniska men nu?

Oerhört irriterande i alla fall. Det blir ju inte mycket gjort tyvärr. Jag kommer inte ens i håg att tvätta ju. Ni fattar hur illa det är?

Jag är ju helt körd.

****
MVC läkaren har fortfarande inte ringt. Jag vill ju gärna veta hur det blir med mina prover, dessutom vill jag fortsätta jobba 75 %,  jag fixar inte att jobba heltid. Häromdagen fyllde jag i alla papper till försäkringskassan, inte vet jag om de godkänner det. Skitsamma.

****
Nu måste jag ut och skotta snö innan jobbet, från grön gräsmatta till 2 dm snö på en natt. Inte okey!


****
Jag vet inte om ni läst det HÄR men OMG!

Kommentarer

  1. När bebisarna börjar sparka kanske det blir mer verkligt! Du borde känna dem om nån månad men säkert om tre mån.

    Alltså, om han kan avsäga sig faderskapet, hur blir det då med alla barn som råkar komma till av en slump? Förvisso inte hans genetiska barn som då komplicerar det hela, å andra sidan, vad är det för idiot som överger sin kvinna efter sannolikt år av ofrivillig barnlöshet?? Tvillingar?? Dubbel lycka! Hoppas idioten verkligen inte vinner, hur skulle det då se ut?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Otroligt knasigt och väldigt konstigt. Ska bli intressant och läsa domen

      Radera
  2. Ang artikeln så vet jag inte vad jag ska säga, skratta eller gråta.....

    Se till att boka din PARIS-resa NU!!!!!!!!!!!!! Tror att det skulle göra dig och er båda gott att bara komma iväg och få rå om varandra....

    TA HAND OM DIG OCH ERA SMÅ KNOTTAR OXH KATTERNA!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag satt och tittade i går. Så snart så ;)

      Radera
  3. Underbart! :) försök slappna av lite nu för nu är det tammefan på verkligt :) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte det lättaste men kag försöker. ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering