Vecka 12 (11+6)

Tack för all input om sköldkörteln! Jag tänkte gå och lämna prover i morgon för då är jag ledig, det måste väl gå bra i stället för på måndag?! Jag har råkat googla lite mer och det skulle jag inte gjort. Välkommen kära oro!

Då tänkte jag även spana efter en alla hjärtansdag present, jag har redan en liten ide men jag vet inte om den är genomförbar eller om det är så smart. Jag tänkte nämligen att vi skulle resa till paris en weekend fredag-söndag i mars. Det måste väl gå bra? Jag tror jag är i vecka 14 eller så då. Hoppas också att vi får tag i nån kattvakt.

Jag tänkte att det kanske i sista gången på ett tag vi kommer i väg, jag älskar att resa och 2 dagar är alldeles lagom.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

****
5 månader sen vi miste Isak, det känns som overkligt även om jag påminns om honom varje dag. Han hade varit 14 dagar gammal nu om allt gått bra. I kväll tänkte jag hälsa på honom och tända ett ljus.

Älskade lilla änglabarn.

****
Jag är så trött så jag går och lägger mig tidigare och tidigare, jag vaknar varje natt men vägrar att gå upp att kissa, och ca 5 gånger av 10 funkar det och jag somnar om efter en stund. Som i natt, det är så skönt för då känns det nästan som jag sovit hela natten, nästan i alla fall. Nackdelen är att jag drömmer så vansinnigt mycket till jag vaknar igen.

I natt drömde jag att jag hade parkerat en volvo i ett garaget och den hade gått sönder, bärgaren kom och skulle ha 14000 för att hjälpa mig. Knasigt!

****
Förövrigt såg vi klart på sista säsongen av sons of anarchy i går. Vilket slut! Nu kan jag inte sluta tänka på det heller.

Jag är så känslig nu för tiden, gråter till ponnyakuten och är så engagerad i alla serier. Får nog sluta titta på tv och börja spela Fia med knuff eller nåt.

****
I går fick jag mina treggings(?) eller vad de hette från jollyroom, de satt väldigt bra, något att växa i, lite stora uppe i magen, men väldigt sköna! Toppen! De ska jag prova att ha i dag.

Jag beställde även ett par mjukare byxor som jag kan ha typ hemma eller vid kris. De satt också bra men var stora uppe vid magen, det var liksom en flärp jag nästan kunde dra upp till halsen.

****
Och jo. Jag tänker väldigt mkt på KUB-testet. Mycket faktiskt. Inte många dagar kvar nu.

Eftermiddagsmys


Kommentarer

  1. En magkänsla jag har : det går bra denna gång! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering