Vecka 12 (11+4)

I dag är det första gången jag ska på KBT, det ska bli väldigt spännande och lite overkligt. Jag har läst på lite (såklart) så jag vet vad som väntar mig, på ett ungefär i alla fall. Hoppas det är en bra psykolog!

Det jag ser mest framemot är att jag kanske får bukt med sömnproblemen (vaknade 3 i natt) och den eviga oron såklart.

Tyvärr ligger det rätt avigt till så halva min jobbförmiddag kommer gå åt till det, sen får jag nog offra mina underbara fredagar så länge.

****
Igår hade jag sån mensvärk hela dagen, jag vet inte om det är för att jag har slutat med (nästan) progynonen eller om det är för att nåt växer eller för att det är nåt fel. För jag kan fortfarande inte låta bli att tänka på MA. Det är så jobbigt att inte har nåt sorts bevis på att tvillingarna har det bra. Att allt är okey med dem.

Jag antar att jag inte får svar förrän nästa vecka på KUB-testet.

Jag har inte heller fått svar på alla mina prover jag lämnade förra veckan, men jag förmodar att allt borde vara okey eftersom ingen hört av sig. Kanske jag borde maila?

I går fick jag mina stödstumpor, med jordgubbar på, men åh så de tryckte och satt åt! Hur kan ni tycka dem är sköna? De är ju supervarma dessutom?! De är ju lika läskiga som mammabyxorna ju!

Saker som sitter år är verkligen inte min grej. Men jag antar att nyttan förtar bekvämligheten, för fossingarna börjar bli lite svullna. Jag får prova dem till helgen.

****
Snart dags att åka i väg, åka pendeltåg och tunnelbana är verkligen inte min grej i rusningstrafik. Man är som packade sillar och känner tom vad alla ätit till frukost och dessutom alla är så stressade i stan. Så jag blir automatiskt stressad. Jag är ingen stadsmänniska jag inte, snarare en skogsmulle.


Kommentarer

  1. Du "ska" ta på stödstrumporna i sängen innan du stigit upp på morgonen innan de hunnit svullna. Då är de lättare att få på och känslan att de spänner och sitter hårt är inte så stor.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Känner samma som dig när det gäller stödstrumpor, att jag sen har kraftiga vader gör inte det hela bättre. Hittade dock ett par helt underbara stödstrumpor hos min lokala fotvårdare under graviditeten som var av 50% bambu. Mjuka, sköna, sitter inte åt som ett korvskinn, inte varma och kommer i trevliga färger. Var tvungen att leta upp en länk till dig med om du skulle vara intresserad :-).

    http://www.strumpis.se/stodstrumpor/bambuett-i-roliga-farger

    Önskar dig lycka till idag och hela lilla familjen håller alla tummar å tår för de två små :-). Läser varje dag, men är världens sämsta på att kommentera.

    / Cissi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ohhh! Såna måste jag prova!

      *beställer genast*

      :)

      Kram

      Radera
  3. Skogsmulle tycker om lösa och bekväma kläder :-) Som du skriver, så är det nyttigt med stödisar, så försök hitta någon sort som du kan stå ut med.

    Kissade på stickan igår morse igen och på två dagar hade färgen blivit starkare, så jag räknar mig till de gravidas skara nu! Tänk att göra en Cecilia! Bli gravid på första försöket efter sommarens hemskheter! Fasen vi kanske är skapta att skaffa barn runt/efter 40 år i stället? ;-) Helt otroligt att det inte händer något på 10 år och så blir man gravid två gånger på mindre än ett år! Det är häftigt!

    Ursäkta att jag kapar din blogg...

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det bästa som finns är att komma hem o ta på sig myskläder!

      Stort GRATTIS! Vad roligt!

      Kramar!

      Radera
  4. Jag var så orolig för missfall jämt så jag gjorde ul varannanvecka. Var inga problem att få det.

    Sen vore det najs ifall du listade tre positiva saker bland allt mindre positivt du skriver om så jag ser att du är lite glad iaf! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ju GAD, så att oroa sig för allt ingår i min vardag. Att skriva om oron här känns bättre och blir lite som en ventil. Oron släpper för stunden.

      Livet är ju lite upp och ner och jag skriver om båda, både glädje och sorg. Men mest det om är på mitt hjärta på morgonkvisten.

      Sen säger ju inte just det inlägget hur jag mår och hur glad jag är.

      Radera
  5. Jag hatade också stödstrumpor tills jag fick på mig ett par i bomull som säljs på apoteket, mabs cotton heter de. DE är sköna! Sov till och med i dem. Inte så sexiga färger, men finns grå med rosa tå och häl iaf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, Mabs hette de jag hade också!
      Fick dem utprovade på Apoteket och de var väl värda pengarna.

      /Dustpuppy

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering