Vecka 11 (10+6)

Jag har lyckats sova på mitt öra i natt, så det är alldeles ömt och rött. Mycket märkligt. En annan märklig sak är att jag har nåt sorts sendrag i rumpan varje morgon. Jag nyser typ 1000 gånger om dagen just nu, också märkligt

Jag förstår inte vad alla konstiga saker kommer i från? Jag skulle behöva åka in på en helkroppsrenovering, spa eller en heldag med en naprapat eller massage eller nåt sånt härligt!

Jag har fortfarande inte hittat någon gravidyoga i norrort, tänkte jag skulle smyga in på den lokala MVC för att se om de har nån anslagstavla med reklam på. Är inte riktigt säker på var den ligger och pinsamt om jag träffar nån jag känner. Vad ska jag skylla på då?

Kanske ska skicka nån arbetskamrat? M eller N? Vill ni smyga i väg på lunchen med mig?

*****
Nu är det bara i dag kvar, sen är jag ledig i morgon, det ska bli så fantastiskt och skönt. Jag är helt slut och på kvällarna bara väntar jag tills jag får gå o lägga mig. I morgon ska nog ridkompisen och hans dotter komma på middag och på lördag bästa killkompisen.

Jag tycker så synd om maken, jag har fortfarande svårt med närhet, jag är trött, irriterad och mestadels ett vrak och lite småtjock. Jag har nog inte någon stjärna på top fru listan just nu.

Jag läste lite på bloggen Erikakanberika i går, jag tycker hon skriver så bra. (hennes mage i vecka 35+- herregud) Men jag blir också skräckslagen inför alla de utmaningar hon ställs inför, då har hon dessutom en fantastisk familj som bor och hjälper henne och maken med mat och barn de 3 första månaderna. Vi har ingen familj och hur mkt kan man be sina kompisar? Hur länge orkar dem?

I bland undrar jag verkligen hur det ska gå? Hur ska jag fixa det här? Hur ska det gå med katterna? Att överleva graviditet med tvillingar är en sak, men sen?

Men det är superhäftigt att vara gravid med tvillingar, jag längtar så efter dem!

Nu är det 12 dagar kvar till KUB-test! 12 dagar! En evighet! Jag lämnade blodprover i går, det gick toppenbra, men kön var 45 min....

När vi klarat av det ska jag gå med i svenska tvillingklubben och anmäla oss till deras tvillingutbildning.






Kommentarer

  1. Man klarar av mer än man tror.
    Och du har en fantastisk man som kommer stötta och handla m.m. ;)
    Och vännerna ställer upp så länge ni vill om det är bra och fina vänner. :)
    Ni kommer klara det!

    Skönt att sticket i armen gick bra! (Minns fotot på dina tidigare stick med rysningar)

    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så fina peppande ord, tack för det

      Kram

      Radera
  2. Skyll på Cellprov!
    Det lämnar man på MVC

    Kampfisken.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så smart. Det har jag inte tänkt på ;)

      Radera
  3. Kan ni inte redan nu börja kolla efter någon slags barnvakt som ni kan känna er trygga med och som barnen kommer lära känna från början? Alltså barnvakt som man betalar. Det gör min svägerska och svåger som bor i en stad där de varken har familj eller särskilt många vänner.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag faktiskt inte tänkt på. Undra vad det kostar och hur man får tag i en?

      Bra tanke!

      Radera
  4. Jag skulle också skylla på cellprov!

    Det kommer vara mycket i början. Jag blir fortfarande trött med ett barn, en katt och en man. Katterna blir avundsjuka, men de fattar (kanske redan nu) att det är två bebisar. Famnen kommer inte rymma två barn och en katt, men katten kommer gilla läget. De blir tröttare för att någon är hemma jämt och dessutom är det två små som låter mest hela tiden. Fast vad glada de kommer bli!
    Min kisse har lugnat sig efter det att vi kom hem. Hon kräver inte alls lika mycket längre, även om det nu efter 3,5 mån börjar öka litegrann.

    Vad vill jag ha sagt? Du klarar det! Du kan be kompisar, de orkar! Jag lovar!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det kommer bli svartsjuka. I alla fall med katten Robban.

      Kram

      Radera
  5. Du ligger någon vecka efter mig, men eftersom du bär tvillingar så kommer du förmodligen föda några veckor före mig. Och jag kommer gärna och fräschar upp minnet gällande blöjbyten och rapningar. Bor ju i Norrort jag med. Om inte annat så kan vi ta en playdate med våra små sedan. Du hör! Positiv målbild med friska barn som föds. Heja oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter ju perfekt! Då kan vi stötta varandra!

      Heja oss!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering