Vecka 9 (8+5)

Oj, vad blod det kommer nu på morgonen. Massor och med svarta klumpar och det bara fortsätter. Dessutom med mensvärk. Vad händer? Missfall på en eller båda eller bara allmän blödning?

Dessutom höll jag på att svimma i duschen. Bra start på dagen det här.

Får se om det lugnar sig eller om jag åker till gynakuten.

****
Besöket hos MVC gick jättebra, hon kom i håg och jag fick en stor kram när jag kom. Vi gick igenom hur jag mådde, vad som hänt sen sist och vad som ska hända framöver.

Nästa vecka ska jag till läkare och diskutera sjukskrivning och spec mödravård, veckan därpå blodprover och sen det stora KUB-testet.

Dessutom fick jag lämna kissprov, väga mig, lämna MRSA prov i näsa, svalg och mellangård, HB (147) och glykos (4,6)

****
Nu ska snart maken i väg med Robban till djursjukhuset, katterna har fastat hela natten så de är på oss som plåster om maten.

****
Jag kan ju inte tänka på nåt annat just nu.


Blod!

Va fan då.

Kommentarer

  1. Stanna hemma idag, inget jobb idag. Ta det lugnt, kram!

    SvaraRadera
  2. Det är kanske bäst att ringa dig sjuk. Det är kanske bra att kolla upp i tid alltså idag varför du blöder. Jag hoppas att allt är bra med dig och graviditeten. Jag hoppas att Robban blir bättre.

    SvaraRadera
  3. Ring i alla fall och hör med dem vad de rekommenderar, vill de att du ska komma in eller vet de vad de handlar om......

    Onödigt att oroa och stressa upp sig i onödan...

    Hoppas att det går bra med Robban.

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Jag hade kollat upp det, om jag var som du. Jag vet att det är svårt att få vul vid misstanke om missfall, men i ditt fall, med din historia, är jag helt övertygad om att de kommer hjälpa dig. Håller alla tummar att allt går bra!

    SvaraRadera
  5. Jag kan inte annat än att instämma med övriga om att du ska sjukanmäla dig och ringa till MVC/gynakuten och höra vad de säger.

    Det är då själva f*¤%*¤*n att du inte ska kunna få en lugn och fin graviditet. :-( Håller verkligen tummarna för att de två små mår bra och att blödningen beror på något som är ofarligt.

    Stor kram!!

    SvaraRadera
  6. Jag säger som de andra: kolla upp blödningen. Kanske borde du vara hemma en dag eller två? Både med tanke på blödningen och att du är yr och nästan svimmade. Jag håller tummarna för att allt går bra! Det SKA fasen gå bra hela vägen!

    SvaraRadera
  7. åh jag hoppas att du åkt iväg redan och kollar upp vad som händer. Jobb idag? Nej nej!!!
    Sköt om dig. Tänk på vad som är viktigast.. Jobbet eller du.

    Tänker på dig.
    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  8. Du är ju iskall! Jag hade rusat till gynakuten. Men jag är inte van vid blod. Det är nog ingenting. Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  9. Ta det lugnt idag. Åk till gynakuten så får du reda på hur de mår i magen. Skall hålla alla mina tummar. Kolla upp så att det inte är östrogenet som spökar med din endometrios. Kram tvillingmamman.

    SvaraRadera
  10. Säger som övriga - kolla upp det ! Men hoppas det bara är en ofarlig blödning så klart! Detta ska gå bra punkt.
    Många kramar

    SvaraRadera
  11. Jag håller med de andra. Det är säkert ingen fara- men! Kolla upp blödningen och stanna hemma några dagar från jobbet. Varför inte till läkarbesöket nästa vecka? Då kan läkaren ta ställning till fortsatt jobb. Ta hand om dig!/ Uppsalamamman

    SvaraRadera
  12. Jag har haft blödningar t.om vecka 12, men man ska alltid kolla upp blödningarna så att man kan vara lugn. Det är säker ingen fara. Det är bättre att åka till gynakuten.

    SvaraRadera
  13. Hoppas du varit inne nu och att allt är bra!

    SvaraRadera
  14. Håller med alla de andra att du ska ringa in om du inte redan gjort det. Håller verkligen mina tummar för att du har en ofarlig blödning!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering