Vecka 8 (7+1)

I bland lyckas jag verkligen inte med vissa saker, framförallt inte i går.

Först brände jag fingrarna på en lampa som säkert var 4000 grader varm så jag fick brännblåsor på fingrarna och fick lov att sitta med dem i en mugg vatten hela förmiddagen. Fy så ont det gjorde.

Sen lyckades jag tvätta makens ylletröja i 60 grader så den kan en 5-åring ha nu. Han blev inte alls glad.

Sen råkade jag greja med katten Robbans bädd så nu vägrar han använda den och skrek halva natten.

Sen satte jag i mig en hel påse lakritsnappar så magen vaknade till liv. Sen mådde jag väldigt illa. Men magen satte i gång och stoppet i magen försvann :-)

Sen körde jag över stans största trottoarkant så hela bilen lät konstigt.

****
En rolig sak (och läskig) är att jag ska hand om kommunens sociala media en vecka och berätta vad vi gör på mitt på dagarna. Det är om någon vecka så jag ska försöka förbereda mig lite. Eftersom jag har det jobbet jag har så gäller det att välja sina ord och få medborgarna med sig, inte emot sig.

Nu har det gått några dagar och jag är faktiskt nöjd med mitt beslut att just nu inte byta jobb. Det känns helt rätt. Vill de ha mig får de vänta.

****
I övrigt känner jag inte så mkt, lite småblödningar, ibland mer och ibland mindre.

 Jag har svårt att äta varm mat och petar mest omkring i maten. Men jag är extremt hungrig hela tiden. Vaknade 2 i natt av att katten Robban skrek och att jag var svinhungrig.

I går åt jag nog oavbrutet, inklusive mina kollegors mat :-)

Jag är rätt grinig hemma men ganska trevlig på jobbet (tur att det inte är tvärtom)

Jag är vääääldigt trött men tror det är mer pga mina sömnsvårigheter

****
snööööö! Massor av snö och -5 grader!

Kommentarer

  1. Du är definitivt modigare än vad du tror!
    Jag var konstant trött till runt vecka 20 eller nåt sånt. Somnade nästan vid skrivbordet på jobbet flera gånger!!! Hungrig fram till 12 veckan. Sen var det stopp. Så ät mens du kan.
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kändes det verkligen i fredag. En limiten tupplur bara så skulle allt bli bättre :-)

      Kram

      Radera
  2. Tycker att du gör helt rätt som inte byter jobb just nu. Jobb kommer och går. Dina små knytt är viktigast just nu. Jag var med extremt hungrig i början. Knaprade oavbrutet på något och överlevde knappt till 10 fikat utan att tugga i mig några mackor på mitt rum i smyg. Sen var jag vrålhungrig igen vid lunch. Jag ser det som bevis på en stark graviditet. Dina små är hungriga : ) lördagskram Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så har det varit för mig de senaste dagarna också..

      Kram

      Radera
  3. Nu har jag läst och SÅ glad jag blev: Ett STORT OCH VARMT GRATTIS. Så glad man kan bli av att läsa din blogg och läsa om ett nytt plus med TVÅ små i magen:-) DUBBEL Glädje. Följt dig sen jag startade min resa med ÄD, och läser oftast. Har nu själv mina två kära tvillingar efter ÄD i Åbo. Så lycka till så hoppas vi att det håller hela vägen. Glöm inte bort att vila mycket ju större du blir med två. Kram Lie 71(från FL)

    SvaraRadera
  4. Tänk på att man inte bör äta så mycket lakrits när man är gravid. Önskar er all lycka med bebisarna!

    SvaraRadera
  5. Hittade in på din blogg och blev verkligen gripen av din historia. Är själv mamma till en liten äggdonationstjej som snart är fem månader men vi har långt ifrån samma långa histioria att få till ett barn som ni. Dottern tillkom vid tredje äggdonationen med en stor portion tur tack vare ett återbud i Huddinge där vi gick så fick vi ett extra försök som vi egentligen inte skulle ha fått (de tidigare försöken misslyckades). Äggen den gången var inte av optimalt kvalitet (blev inget ägg till frysen) och jag hade låga förhoppningar, förväntade mig ett minus i vanlig ordning på testdagen. Men läkaren lyckades välja ut guldägget som idag är vår underbara dotter. Går inte en dag utan att jag tänker på vilket otrolig tur vi haft.

    Ville bara önska lycka till och måtte det gå vägen för er denna gång
    Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för dina lyckönskningar!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering