Vecka 7 (6+6)

Varken i går eller i dag har jag några gravidsymptom alls, det gillar jag inte. Hellre må dåligt än att sväva i ovisshet. I dag ska jag ringa någon bra ultraljudsklinik och boka in ultraljud tills nästa vecka. Jag vill liksom veta.

 Jag var ju och lämnade blodprover igår, vad är det med alla labb egentligen? Inte kunde hon ta på mig, efter ha stuckit sönder mig så gjorde hon hål i fingret och mjölkade ur blod till ett provrör. Jag mådde jättebra. Not. I morgon är det dags för prov nr 2.

Däremot tycker jag magen blivit lite större, men om det är julmat eller mediciner eller bebisar är svårt att veta.

Jag har oxå bokat av ridningen idag, men ska åka och fika i det gamla stallet med mina gamla ridkompisar. Jag får skylla på ryggen eller nåt ifall de undrar varför jag inte rider idag.

****
Jag funderade så mkt i går att jag fick huvudvärk. Sen pratade jag med kompisarna på jobbet, läste era kommentarer och till slut kom jag fram till att det är bara det jag tycker och känner som är viktigt. Det är ju mitt liv det handlar om.

Så jag resonerade som så; Vad är viktigt för mig just nu, hur vill jag ha det och vad blir konsekvenserna. Så sent på eftermiddagen i går mailade jag det andra jobbet och berättade rakt och ärligt hur jag resonerade och tänkte.

Så jag gjorde en mellanvariant. Att jag lägger beslutet lite på paus och hoppas att de kan vänta på mig om de så gärna vill ha mig. Om det blir om två månader eller om ett år får vi se.

Jag fick svar tillbaka att de gjorde de mer än gärna, hon förstod verkligen mitt beslut och om de får en vakans (fast tjänst) så hör de av sig till mig och hoppas att jag återkommer till dem.

Efteråt så kände jag mig lugn. Jag har tagit ett bra beslut utifrån det jag vet just nu. Jobbet är just nu inte viktigt. Graviditeten är viktig just nu.

****
Andra saker som är viktiga just nu är att en gravidbok kom med posten. Från någon okänd, det stod bara "Grattis och Lycka till". Tack du okända! Jag blev jätteglad!

Tack även ni som skickade mediciner till mig!

Kommentarer

  1. Bra att du bestämt dig. Du har så rätt att din graviditet är viktigast. Hoppas du får tid för ultraljud snart så du får lite lugn och ro =)..

    Torsdagskram från Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också att du får göra ultraljud snart.

    SvaraRadera
  3. Bra att du känner dig nöjd.
    Själv hade jag nästan inga symptomer förren runt vecka 12. Lite öm i bröstena, och murringar. Annars ingenting speciellt. Så jag förstår din noja.
    Bra att du sätter ridningen på vänt. Slemhinnorna är så sköra att det är smart att lugna ner. Promenader och att röra sig är nyttigt. Få igång blodcirkulationen!
    Se till att be om kort varje ul. Det är så kul att ha.
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
  4. Så bra beslut! Ditt beslut! Jag håller tummen att en fast tjänst dyker upp och kommer sammanfalla bra med resten av livet. Du ser - du är klok!

    Varma kramar!

    SvaraRadera
  5. Bra beslut! Du velade alldeles för mycket för att det skulle vara rätt beslut, man vet när man vet!!
    Nu är ju bebisarna viktigast som du säger, inte stressen och pressen som nytt jobb kan innebära.
    Och vad gäller graviditets symptomen, det var samma för mig! Spydde en dag, näst kände jag inget, tredje illamående igen och så vidare. Man blev ju galen av oro!
    Massa kramar

    SvaraRadera
  6. "Tack även ni som skickade mediciner till mig!" Skulle inte själv ta NÅGONTING som inte förskrivits av läkare! Hur tänker du - och hur tänker ni som skickar medicinerna????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker att jag har världens bästa läsare! Het fantastiska som stöttar mig i ur och skur.

      Radera
  7. Om du läser bloggen så kommer du att upptäcka att det handlar om Progynon som läkaren har ordinerat. Cecilia har bara glömt att förnya receptet, hon äter givetvis inte på måfå alla piller som kreti och pleti skickar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering