Vecka 7 (6+2)

Jag mår alltid så konstigt på morgonen, lite yr och nästan som när man håller på bli sjuk. Jag mår fortfarande ganska bra övrig tid och har bara haft lite illamående från och till vilken gör mig orolig att symptomen håller på att försvinna.

Jag testade i går och har fortfarande ett starkt streck och jämförde det minutiöst med de andra stickorna. I viss vinkel var det kanske lite svagare?

Man blir ju dum i huvudet av det här. Hedersord. Kanske jag ska gå och ta de där HCG-proven nästa vecka i alla fall?

Som sagt, helt knasig blir man.

****
I går var jag och red uteritt, jag brukar älska att rida ute och njuta av natur och hästar. Jag fick den lugnaste hästen i hela stallet, lite äldre och min ridlärares gamla häst. Hon sa att han är "som en bandmaskin". Jag kände mig helt trygg men var ändå ganska spänd. De känner ju direkt om man spänner sig och spänner sig de med.

Så kom en traktor och hästen framför mig blev rädd och började studsa, bocka och sparka bakut. Så då skulle ju min häst göra likadant. Såklart. Va fan då. Men jag fick honom lugn men han var lite spattig hela turen, och jag var spänd som en pinne livrädd att han skulle skicka av mig. Vi mötte hundar, bilar och fåglar. Det mesta gick bra men han blev rädd för en vattenpöl.

Så jag sa till min ridlärare att jag nog inte kommer rida så mkt mer, mest pga att jag just nu har två små groddar och att jag blöder vid fysisk aktivitet. För det gjorde det såklart i går, men det slutar ju ganska direkt.

Hon förstod och jag sa att jag ska meddela henne hur jag vill göra, jag har nog 4 betalda ridpass kvar och en igenridning. Pengar jag inte kommer få tillbaka. Det känns ju tråkigt. Jag sms bästa ridkompisen och sa att jag gärna är med hennes dotter i stallet så jag får lite hästkärlek och får tillbringa lite tid där.

****
I dag blir det bio, jag har valt hobbit 2 till makens förskräckelse. Det är inga filmer han uppskattar särskilt mycket men jag tycker de är jättebra. Jag älskade de böckerna när jag var barn och även alla filmerna. Nackdelen är förstås att filmen är 2 timmar och 41 minuter.

****
I natt började Robban tjoa vid 01.30, och skrek i timmar kändes det som. När jag väl masade mig upp svärandes 03.30 så var han inte ett dugg intresserad.

Va fan är det nån jävla sovkupp här? Först min kropp och sen katterna? Konspiration?

Kommentarer

  1. Du kanske mår bättre om du gör HCG-test nästa vecka. Jag förstår om du vill ha koll varje vecka efter allt som har hänt. Gör du HCG-test nästa vecka så är det en vecka mindre till nästa ultraljud.

    Många kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Så ska jag nog göra. Tack!

      Kram

      Radera
  2. jag känner så väl igen mig i din oro. Efter ett sent missfall i vecka 16 grät jag de dagar då jag INTE mådde pyton under nästa graviditet. Men alla graviditeter är olika, vilket jag verkligen fick lära mig. Och illamåendet kom och gick under hela graviditeten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ovissheten som är hemsk, frustration och att man inte kan göra ett smack.

      Och oro. Jo. Det har jag gott om ;)

      Radera
  3. Gjorde ett album idag m text över hur jag mådde i v.7 (är i 34 nu) och mådde exakt som du gör nu! Trodde jag skulle bli sjuk. Nån vecka senare kom en extrem trötthet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh. Vad skönt, då är det inte bara kah som känner så.

      Radera
  4. Hej!

    En liten fråga, hur har det gått med jobbet? Sista jag har läst så skulle de höra av sig efter att du tackade ja och förklarade din situation. Jag kanske bara har missat just det, men hur har det gått?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, det har jag nog missat att skriva om tack för påminnelsen!

      Radera
  5. Jag brukar skriva under anonym till dig, så jag har redan grattat dig många gånger :) Jag mådde förövrigt precis som du när jag var gravid. Mina symtom kom och gick otroligt mycket också under min grav. Kram

    SvaraRadera
  6. Tack för alla dina gratulationer ;)

    Och för din kommentar förstås ;)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering