Vecka 6 (5+5)

Jag blöder fortfarande lite grann från och till, lite slem i bland, mest i samband med progesteronvagitorierna. Mensvärk och tuttvärk emellanåt, i övrigt ingenting. Lite gråtmild och irriterad förstås. Nu fick jag lov att testa i morse och gravstrecket kommer snabbare än teststrecket och det är bra förmodar jag.

I morgon är det äntligen VUL i alla fall, det ska bli så skönt att få det bekräftat oavsett utgång. Jag vill bara veta. Sen är det bara 20 dagar kvar till MVC och då är det mer på riktigt.

Jag har tänkt och tänkt, men jag tror jag åker och rider i morgon ändå, jag behöver röra på mig och få motion.

Det var så roligt att titta på hoppningen i går, de är så duktiga och orädda. Jag blir alltid lite rörd när jag tittar på hoppning.

I övrigt var det en mycket lugn kväll, katterna var helt oberörda av alla smällare och Robban låg i min famn och tittade på alla fyrverkerier på tolvslaget, Greta var ute på altanen och spanande. Jag tyckte det var svårt att hålla mig vaken men jag klarade det.

Jag fick en ett kuvert av maken på tolvslaget och det innehöll middag och show på Hamburgebörs. Roligt! Där har jag aldrig varit, lite ovanligt val av maken då jag alltid brukar få tekniska saker. Vi ska titta på Jill Johnsson som maken gillar (jag tycker hon är ok, hon har en fin röst)

****
I dag ska vi nog åka till min farmors grav som ligger i ett annat län, vi brukar åka dit ibland. Hon betydde mycket för mig som barn och vuxen. Både bra och dåliga saker, men hon var en del av mitt liv och jag tror och försökte ställa allt tillrätta när jag var vuxen.

Och så blir det promenad i solen och titta på Ivanhoe, såklart. Det är ett måste på nyårsdagen.

God fortsättning på er alla och välkomna alla nya läsare.

Kommentarer

  1. Gott nytt år! Jag hoppas att det blir ett riktigt bra år för dig!

    SvaraRadera
  2. Håller alla tummar och tår jag kan hitta för att allt ser bra ut imorgon!

    SvaraRadera
  3. Hoppas och tror att allt är bra i morgon! Håller tummarna stenhårt för två tickande små hjärtan!

    SvaraRadera
  4. Gott nytt år!!!
    Kommer att tänka på dig massa imorgon och hoppas stenhårt på två små tickande hjärtan <3 <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering