Vecka 6 (5+1)

Vilken fantastisk dag i går, älskade bästa dalakompis. Hon gjorde god mat, skämde bort oss, vi pratade skrattade och hade underbart trevligt. Väldigt tråkigt att åka hem och jag saknar henne redan. Tänk att man kan känna så mkt kärlek för en vän. Hon är verkligen fantastisk.

Härlig familj, katt och hästar och en stor gård på landet. Vilket paradis!

Det var ett skönt break för både mig och maken, skönt att se något annat, resa och bara vara.

*****

Men åh så sakta dagarna går, tänk om jag vore i vecka 12 nu och hade gjort KUB och alla andra prover och de vore perfekta.

I går testade jag inte på hela dagen men nu när jag vaknade vid 6 var det full galopp till toaletten och teststickan visar även i dag 2 starka streck. *pustar ut*

Jag får forfarande lite koagel när jag torkar mig i bland, lite blodslem men i övrigt ingenting. Jag vet inte om kroppen laddar för en storblödning, om det är känsliga slemhinnor, om det är nåt fel eller vad som är på gång. Det är i alla fall så lite att jag inte ens behöver troskydd på mig.

Jag ska be min ryska gyn kolla om hon kan se nåt och skriva ut mer progynon som jag börjar få lite ont om. Jag hoppas verkligen hon kan se nåt trots det är så tidigt, dessutom har hon varit ledig och kommer direkt från landet (berättade hon på mailet) så hon borde vara på bra humör.

****
I dag ska jag åka och rida privatlektionen (som blev inställd förra veckan), maken vill följa med (!) och titta och nu ska vi rida för en annan ridlärare. Dessutom ska vi göra i ordning hästarna och skritta fram alldeles själva.

Jag är lite spänd inför hur det ska gå med magen och groddarna för jag spänner mig ju omedvetet fast jag vet att det är ofarligt för dem. Det är tvärtom bra att röra på sig efter allt julgodis.

Mycket nytt och läskigt för mig och min GAD, tänk att minsta lilla gör att jag blir alldeles ängslig. I morgon blir det att ringa psykologmottagningen och be på mina bara knän att få börja tidigare med KBT. Så här kan jag ju inte ha det.

Mysig herre!

Kommentarer

  1. Det känns som att det är din tur nu. Det är dags för dig! Är det två groddar i din mage? Vad vi har lärt oss kan ju blödning bero på vad som helst och det kan gå bra ändå. Kanske bara en av groddarna får fäste men den andra stöts ut, men vi är ändå tacksamma för den som lever (hände min moster)! Får du smärtor i smb med blödning så åk till gynakuten, annars är jag inte särskilt orolig. Det är ta mig f*n din tur nu!!

    SvaraRadera
  2. Wow vad jag missat! Så underbart att du är gravid igen <3! All lycka till till er. Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Men WOW, är gu gravid igen! Vad hr jag missat! Jag blir så glad av att läsa detta att jag vill hoppa och studsa av glädje!! STORT Grattis!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Igen. ;) otroligt konstigt läskigt och alldeles fantastiskt.

      Kram

      Radera
  4. För att försöka lugna dig lite. Jag fick en jätte stor blödning i v 8 sen små blödningar till v 27/28. Tidiga sammandragningar som påverkade tappen. Dottern föddes fullt frisk i vecka 36.
    Med andra barnet fick jag också små blödningar tidigt och ännu tidigare sammandragningar. Vattnet gick i 26+5 och sonen plockades ut med akutsnitt i v 28+5 pågrund av blödningar och stigande infektion. Efter några bakslag så är han idag en pigg 1 åring (9,5 månader)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din fina kommentar. Det gör mig lite lugnare. Hoppas det går vägen denna gång.

      Kram

      Radera
  5. Grattis till plus! : )
    Jag blödde fram till v 17 i min sista graviditet. Fick även en störtblödning i v 9. Men han är 4,5 år i dag så allt gick bra : ) men det är jobbigt att blöda. Jag gjorde vul i v 9 o såg då lilla hjärtat : )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering