Ruvardag 7

Jag har ännu inte tjuvtestat, jag är alldeles för trött på morgonen och förstår knappt vad jag gör. Allt går på rutin och tur är väl de för de senaste nätterna har jag sovit så himla dåligt. Det känns som jag inte kan somna och sen vaknar 1 gång/timme. Det gör jag kanske inte men jag tycker jag tittar på klockan hela tiden på natten

Jag tar 0,5 st lergigan i bland till natten men det hjälper inte, jag ska prova med en hel nån natt. Det enda det orsakar är muntorrhet men sömnen blir inte bättre.

****
Vilken dag det var i går, stress och nöje i en salig blandning. Efter jobbet var det gasen i botten till stallet där jag fick ta över och hjälpa 8-åringen med hästen. Jag trasslade en del med martingalet men när jag grejat en stund kom jag på att man kunde öppna tummarna ovanpå, enkelt och lätt. Pinsamt!

I alla fall så var det svinkallt och sitta och titta och vänta medan barnen red, men oxå väldigt rörande och engagerande. Jag kände mig så stolt! Sen skjutsade jag hem henne och fick en julklapp! Hurra vad roligt :)

Sen var det gasen i botten hem och där var våra gäster och maken och lagade mat. Jag fick en till julklapp :) En mycket trevlig kväll som slutade lite sen så efter en dålig natts sömn är jag astrött.

****
Det är så mkt på jobbet och de som är kvar på jobbet är väldigt sjuka, alla sitter och hostar och har feber och snorar. Alla! Inte schysst och nu kommer jag väl oxå bli sjuk lagom till jul.

Och min GAD drar ju igång direkt så nu har jag googlat ihjäl mig på förkylningar och influensor och magsjukor vs ruvning och ev graviditet.

Hela min hjärna är ju som en stor processor just nu och bara planerar, funderar, oroar och går på högtryck..Tänk om, vad händer då? osv. Det är väl GAD som är i gasen men det är väl säkert därför jag inte sover heller tillsammans med alla mediciner.


Tack fantastiska Camilla för ditt paket på posten, de kommer väl till användning.

2 dagar kvar till ledighet och snart dags för test!

Jag älskar julklappar!

Kommentarer

  1. Du behöver nog inte va rädd för att testa en hel lergigan. Den får man ju mot kraftigt graviditetsillamående också och när jag åt såna så tog jag 3 st om dagen. Utan att bli extra dåsig. Så jag kan inte påstå att den funkar bra som sömntablett.

    SvaraRadera
  2. Jag är gravid i vecka 24 och får lergigan för sömnproblem. Doktor sade att det var bättre att jag tog dem än att jag var helt slut. 1-2 tabl gäller så jag kan förstå att 0,5 inte har ngn effekt. jag tar 1,5 och bli lite dåsigs å jag slappnar av bättre men sömntablett är dte ju inte på så vis att man sover hela natten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering