Vårdcentralen ringde

De ville att jag skulle komma in på en gång för komplettering. Jag försökte pumpa sköterskan på information men hon visste ingenting.

Så…
1. Antingen har de hittat konstiga provsvar
2. Eller så har de fipplat till mina provsvar så de måste ta nya

Vad det än är så hoppas jag inte det äventyrar mitt nästa försök. Jag hade ju tänkt beställa biljetter i morgon om allt är ok, men nu måste jag nog vänta lite. *suckar tungt* Så beställa så nära inpå kommer bli dyyyrt.

Jag är ju fortfarande helt blå på armen så hur de ska kunna ta blodprover är ju en gåta. De öppnar ju tyvärr inte förrän 08.15 så det ryker flex i dag med.

Jag tänker dessutom 2 saker, vilken tur jag bytt vårdcentral som ringer och talar om (till skillnad mot gamla som t o m missar cancer) (tack Anette!)

Och vilken tur att jag lyssnade på psykologen och gick i väg och tog proverna. Ska jag tillbaka till doktorn ska jag passa på att fråga om ryggen.

****
Jag har i alla fall bokat tid för kiropraktor på torsdag, de ligger på min nya vårdcentral och förhoppningsvis är det landstingstaxa (har frikort).

****
-8,5 grader nu på morgonen! Herregud!

Jag fattar inte vad det är med min handväska och katterna. Det här låg i en fin hög på golvet i morse

Kommentarer

  1. Ja precis, det är frikortet som gäller där. Jag springer där flera ggr/v både kiropraktor och sjukgymnast. Vilken kiropraktor fick du? Han knäcker så skönt i ryggen, gudar är dom :)
    Hoppas det inte var nåt knas med proverna.
    Kram Annette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering