Väldigt glömsk :(

Nämen alltså, det är ju nåt allvarligt fel på min hjärna just nu. Min syster sms i går att de fått ett födelsedagskort till min systerdotter, anonymt. Personen i fråga hade glömt skriva under kortet. De undrade helt enkelt om det var från mig.

ooppsss…

Sen skickade jag ett uppdrag till våra andra enhet, men jag glömde fylla i adressuppgifter på den det gällde.

Såna här saker händer hela tiden, jag är ju en sån som har extrem koll annars, men nu verkar min hjärna helt slutat fungera.

****
I dag ska jag försöka få tag i gyn nr 2, jag är faktiskt osäker på om hon har telefontid i dag. Annars har jag fått lite mail av om tips till andra som jag även ska pröva.

Undra när mensen kommer, tänk om den kommer precis när jag ska på gynbesök. Spelar det nån roll?

Dessutom ska jag maila provsvaren till Riga.

Jag har ännu inga biverkningar från procrensprutan. Jag brukar annars få rejäla svettningar.

****
I går var jag på den nya ridskolan, det var en fantastiskt lektion och vi fick göra saker jag aldrig gjort på min gamla ridskola. Min häst var lite seg, ville inte riktigt galoppera men var ändå trevlig att rida.Vi var bara 4 elever så man får ju väldigt mycket hjälp, tips och hon hinner se oss alla.

Jag tror oxå att vi är ganska lika i gruppen som jag rider i, de är bra på vissa saker och jag är bra på andra, men jag torr jag är på rätt nivå.

Däremot får jag så ont i ryggen av att rida så i morse kom jag knappt upp ur sängen. Det var oxå sjukt kallt i ridhuset så förmodligen kommer vi frysa ihjäl i vinter.

När jag gick och la mig senare på kvällen hade jag sån frossa så jag bara låg och skakade. Läskigt. Undra om det hade med ridningen och kylan att göra?

Roligt däremot var att en av tjejerna har sin svärmor boendes några hus från mig, vad är oddsen för det? I bland är världen bra liten.

****
Fredag i dag och bästa dalakompisen är åter, i dag blir det tacos och fredagsmys. Skönt med fredag!







Kommentarer

  1. Jag hoppas att du hittar någon läkare som kan hjälpa dig. Det finns två som tar betalt privat som jag har hört hjälper till med mediciner. De skriver då ut mediciner på högkostnadsskydd. Du fick förslag på den ena i en av kommentarerna i förra inlägget.

    Jag vet inte om man ska skriva deras namn i en kommentar eftersom allt syns på nätet men jag kan maila dig om du vill.

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte råda dig att Googla på antidep och graviditet och gör du det är det bra att sålla infon. Det finns bättre och sämre antidepp vid graviditet. Den här artikeln är rätt ny:

    http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=130&a=155810&l=sv&newsdep=130

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering