Konspiration?

Nu är det bara två dagar kvar till gynbesöket, jag känner mig faktiskt lite spänd inför det. Jag har en hel lista med frågor och mediciner som jag vill ha och dessutom tror jag att nåt inte är som det ska "down under".

Det ryker en del flex men det är det värt, för tyvärr ligger ju min gyn på andra sidan stan. Denna gång tänkte jag köra den ryska. Mest för att hon har så mkt bra idéer och tänker till lite innan försöken och inte bara skriver ut. Den andra gyn jag har är mer robotliknande och ganska oempatisk.

****
Jag vet inte om katterna har nån konspiration emot oss just nu, för varannan natt skriker Stiina som en galning och krafsar på dörren och varannan natt Robban. Stiina ger sig ju efter ett tag men inte Robban, han kan stå och tuta timme ut och timme in.

Jag försöker leka med dem flera gånger om dagen och innan vi går och lägger oss. Robban är dock nu superduper seg på att leka, han vill inte. Hans nya intresse är att ligga i knät på oss dygnet runt. Han har alltid varit en kelgris och legat i knät men nu är det verkligen värre än någonsin. Han jagar oss tills vi sitter i soffan så han kan krypa ner med sin gosefilt.

I natt värmde vi hans värmedyna Snuggle som räcker i 12 timmar, så i natt tror jag att han inte tjoade. Inte Stiina heller, tror jag…

Maken brukar pallra sig upp och lägga sig i soffan med Robban, vilket jag aldrig skulle göra, men Robban blir lycklig..

****
Oj vilken god mat det var i går på värdshuset, jag var sen mätt hela dagen så vi behövde inte göra någon middag. Jag tog dock en långpromenad och det fullkomligt ösregnade men jag gick faktiskt en helt timme ändå.

Robban är bara lite bortskämd…Lite bara :)




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering