Bli med tonåring :)

Nu börjar det närma sig, endast 12 dagar kvar! Känns tråkigt att behöva bo över natten men det gör inte så mycket, det är nog ensamheten som är värst. Lite läskigt att bo på nytt ställe oxå..Eller ja..Jag tycker ju allt är läskigt hahaha :-)

Jag får inte glömma växla pengar..

Om någon har tråkigt får ni gärna följa med!

Mallan undrade om donationer och om jag kan lägga ut mitt konto, jag är inte säker på att jag vågar lägga ut mitt kontonummer.  Men här till höger har ni dontaionsknapp och mailar ni mig kan ni antingen få kontonr eller mobilenummer för swish.

****
I går var jag hos kiropraktorn, en ung slyngel som var trevlig. Vi prata mycket barnlöshet, rygg och och livet. Han gjorde akupunktur och knäckte ryggen. Allt lika ovärdigt i bara trosor och BH och varenda valk synlig. Sen när jag gått kom jag på att han glömt fixa min axel. (som värker så jag håller på bli gaaaalen)

Jag ska dit två gånger till nästa vecka, han säger jag har kronisk lumbago (tror jag) med öhh. nåt annat. Det kommer ta lite tid eftersom jag även har en inflammation, så nu ska jag köpa kylkudde som han rekommenderade.

Hoppas verkligen han kan hjälpa mig.

****
I går var jag och red, härligt när axeln är helt knas och gör skitont och ryggen känns som den ska gå av. Men skam den som ger sig. Passet var fantastiskt och otroligt roligt. I dag har jag faktiskt rejält med träningsvärk.

I kväll ska jag jobba i stallet mellan 17-21, som tur är har en gammal ridkompis sagt att hon kan komma och hjälpa till. Det brukar vara tungt eftersom man är själv och ska mocka och ge mat åt 40 hästar men med lite hjälp så…

****
I går sms systersonen (18 år) och sa att han vill komma i kväll, han ska på sacomässan och vill passa på att gå i stan. Annars brukar han ha ett gäng polare med sig men nu skulle de vara utspridda. Inga problem, det ska bli kul och se honom. Tills jag kom på att vi är ju knappt hemma på hela helgen. Han är 2 meter lång, smal som en sticka och säger mest öhhh..Sover som en död och sitter uppe på nätterna men är världens goaste kille.

Så nu blir vi med 18-åring :-)

Kommentarer

  1. Så spännande att det snart är dax. Om jag inte fattat fel blir du gravid om några veckor typ......... Håller alla tummar......

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering