22 dagar kvar

Nu börjar dagen för insättning närma sig, hoppas allt är ok den 29/11 så jag kan boka biljetter. Hoppas oxå att gyn vill ta de alla prover så jag slipper göra som sist och spendera natten i Riga.

Jag har för mig att hon tar rejält betalt men det känns som det inte gör något, däremot vet jag inte hur snabbt jag kommer få proverna. Det brukar väl ta sin lilla tid?

Hoppas förövrigt att hon vill hjälpa mig över huvudtaget så det inte blir som förra gyn. I morgon är det i alla fall dags för gyn nr 2.

Mensen har i alla fall kommit i gång rejält, som ett sjöslag ungefär. Jösses, jag har glömt bort hur vidrigt mensvärk är. Detta är ju andra mensen jag har sedan….april tror jag.

****
I dag ska vi i väg med Robban och ta lite blodprover för att se om den nya maten och kortisonet hjälpt, sen blir det väl den nya maten som gäller gissar jag. Så det blir en massa minus på flexen i dag (och i morgon) så jag tänkte faktiskt trampa i väg till jobbet strax.

Hela veckan är faktisk helt uppbokad, i kväll är det styrelsemöte, I morgon gyn, på torsdag ridning och på fredag ridning på en ny ridskola med fd kollegan.

Jösses.

Måste förövrigt försöka åka förbi en ridsportaffär då jag behöver varma strumpor, vantar och gärna fodrade ridbyxor, jag tror inte jag får plats med långkalsonger under mina nuvarande ridbyxor.


****
I bland kan det ta nästan 1 timme och bädda sängen, det ska bara lekas och busas i de nya och rena lakanen..

Hmm, vad kan gömma sig därunder?

Aha, en liten hjälpreda :)



Kommentarer

  1. Grattis till mens ;) Jag äter sertralin och stesolid vid behov. Går till en som heter Lisa på Huddinge som är jätte trevlig och bra, men innan dess hade jag en som var riktigt dålig där. Angående oengagerade läkare/psykologer du mött där. Så det är olika och viktigt att det passar en!

    SvaraRadera
  2. Så spännande att få följa eran resa! Kan du inte förklara lite närmare hur medicineringen fungerar? Det du nu börjat med, är det för att få igång ägglossning? Nä förresten ägg har ni ju redan.......

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Känner igen det där med att det tar tid att bädda... Ibland är det inte bättre att vara två... Å hon kommer som ett spjut när hon hör att sängen ska bäddas på något sätt.

    Säg till om du ska till mina krokar någon dag och har lust att träffas.

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering