Vecka 27, (20+5)

Lika bra vi avhandlar gnället först.

10 skitsaker just nu

1. Jäklars så ont i rygg och höfter jag har
2. Efter 1 timme om dan promenad i 4 veckor så har jag fått hälsporre igen. Jäklars vad ont det gör
3. 1 timmes ridning i hoppsits gör att jag har träningsvärk överallt. Överallt!
4. Fortfarande ingen mens
5. Robban kom och gosade 2 ynka minuter i morse. Den här dan kommer inte bli bra med en sån början
6. Inte ett ljud från försäkringskassan, ska ta mod till mig och ringa i dag.
7. Har hittat supergott mörkt bröd, men det uppskattar inte min mage. Hur mkt gas och bubbel kan en mage egentligen prestera?
8. Efter flera veckors slit föll jag igår dit på choklad och digestivekex. Fasiken oxå.
9. Jag sover fortfarande inte, i natt sov jag max 4 timmar
10. Sa jag att mensen inte kommit än? Det har den inte :(

Osså lite bra saker

1. kompisen sms i går och frågade om jag ville följa på Stockholm horseshow i december! Roligt! Det har jag aldrig varit på.
2. Hmmm
3. nej. Inte en bra sak kommer jag på
4. Fläkten är urkass i köket, det luktar ju mat i flera dar efter man lagat. Nu stinker huset som värsta indienrestaurang. Curry :/
5. Nu måste jag lida i mina mbt-skor. De är verkligen inte snygga, bedrövliga. Men kanske underlättar för hälsporren..Förhoppningsvis.


****
Lustig dag på jobbet i går, jag känner mig fortfarande lite som i en bubbla. Jag hör och ser allt men jag engagerar mig inte, eller registrerar. Tycker ändå dagen gick bra, det var som om jag aldrig varit borta.

Alla frågade hur jag mådde, jag sa som det var. Men ingen frågade om det som varit, vad som hänt och vad jag gått igenom. Alla verkade typ tro att jag varit på semester nånstans. Det enda jag vill är ju att prata om det. Berätta och bearbeta.

Just nu verkar min hjärna fastna på vilken vecka jag skulle varit i, hur stor Isak skulle varit och hur min mage skulle sett ut. Om vi skulle åkt och köpt barnvagn, skötbädd och spjälsäng, klappat magen och prata graviditet med allt och alla.


Det var inte alls så här det skulle bli. En blogg om änglabarn, änglaförsäldrar, sorg och menlösa inlägg när det enda jag ville var att skriva om lyckan av att vara gravid.

Nu vill jag börja en ny resa mot en lillebror till Isak. Men det vill tydligen inte min kropp, vi har uppenbarligen 2 olika åsikter om det här.





Kommentarer

  1. Önskar så innerligt att jag kunde skriva något som gör att det känns bättre, men det finns liksom inga ord. Det enda jag kan skriva är väl att tiden tickar på oavsett, och för varje dag som går så kommer ni lite närmre ett nytt försök. Jag tänker på er och vill skicka all styrka och energi jag kan uppbåda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men du skriver en rad och hänger kvar här. Det betyder desto mer för mig.

      Kram

      Radera
  2. Men du... Kan du inte boka in ett gynbesök då, och kolla om mensen är på väg och att allt bra inför nästa försök? Det gör kanske inte att mensen kommer snabbare men det är något konstruktivt iaf. Jag fick ett återbesök efter missfall där man gjorde ul. Det kanske du också kan få?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kanske det. Bra förslag. Jag ska jaga på nån gyn!

      Radera
  3. Det ska bli en ny resa, din kropp måste vila lite bara. Sen så...Isak ska få en lillebror eller lillasyster och jag ska dansa av lycka den dagen!

    Btw, ska du söka ersättning från ersättningsnämnden?

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Googla! Har inte med ÄD:n att göra. Är en helt annan fråga. Kanske jag borde varit tydlig med. Vet inte hur du hade det men... och kanske är du för ung men... undrade ändå.
      Kram

      Radera
  4. Massor av styrkekramar..... det kommer bli en nya resa men precis som Jeane skrev din kropp behöver vila lite för att hinna ladda om och vara på topp.....

    Hoppas att Robban gosade desto mer när du kom hem från jobbet. ;-)

    ta hand om dig... en önska: kort på det färdiga köket

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering