Väldigt ledig (mystiska fläckar)

Fantastiskt att få vara ledig alldeles allena här hemma, maken är på jobbet och pälsklingarna sussar sött i sina bäddar.

Jag passar på att städa ut julen, då maken är vid den mkt bestämda uppfattningen att det är först vid tjugondag knut som julen ska ut. Men nu är han på jobbet och har ingenting att säga till om, så det är bäst att passa på.

Dessutom tvättar jag alla täcken och kuddar, här ska städas!

(måtte det gå över)

Sen är det dags för dagens värsta händelse- tandhygienisten. Det måste vara det värsta som finns? En hel timmes plåga för en dyr penning. Hemskt!

Efter halva munnen brukar jag nästan få nog och vilja gå hem, då är liksom gränsen nådd. Vissa tandhygienister är ju dessutom med sadistiska än andra.

Dessutom är det en asliten parkering där, så nu oroar jag mig hur jag ska få in jättebilen i den lilla parkeringsfickan, varför gör man ens såna parkeringar?  Parkera är verkligen inte min grej.

Ska jag fortsätta gnälla lite så känner jag mig fortfarande inte helt 100, det är som en förkylning är antågande, men det bryter liksom inte ut. Jävla taskigt. Man kan väl få vara frisk och pigg på sin semester i alla fall?

****
Nu ser det nästan ut som solen ska bryta fram, kanske man ska ta en promenad och lyssna på de sista pocastarna på adam och kompani? Om ni förövrigt inte hört dem, så ladda hem och lyssna. Det är SÅ skitroligt att man går och skrattar som en idiot för sig själv.

****
Alltså, det är nåt väldigt konstigt på vår altan. Det är vita stora fläckar över hela altanen. Det verkar inte vara fåglar (hur ska de ta sig in?) sen beskyllde jag Greta och hennes bak, sen salt..Vad tror ni?




Kommentarer

  1. Konstiga fläckar! Ser mest ur som salt tycker jag.
    Kram o go fortsättning!!
    Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering