Sliten och bilder från veckan

I går när jag skulle åka hem från jobbet så startade inte biljäveln, jag trodde jag skulle få hjärnblödning. Naturligtvis ringer jag maken (vad han nu kan göra) och gormar. Som om det vore hans fel :/

Efter en stund och mycket svordomar så startade eländet. Nu med en ny gul lysande lampa som förmodligen betyder Service- nu!

Men jag gasade hemåt för jag skulle till stallet och jobba och maken fick gasa järnet hem så jag kunde ta hans bil. För jag vill ju inte bli stående 21 på kvällen i -23 grader.

Jäkla skitbil, den är ju ny..Eller nja. För oss i alla fall. Jag gillar inte när bilar krånglar och framförallt inte opålitliga sådana. Den blir inte långvarig i denna familj!

Sedan följde 4 mycket slitsamma timmar i stallet, det var både tungt och stressigt att vara själv. Jag måste säkert bränt 5000 kalorier i timmen. En ridkompis kom och hälsade på i stallet men jag hade fasiken inte tid att ens prata...

Men det är mysigt oxå, en stund var jag alldeles själv i hela stallet, sista gruppen red i ridhuset och det var bara jag och hästarna i hela stallet. Hästarna mumsade, pruttade (otroligt vad de pruttar hela tiden) och frustade. Vilken lyckokänsla som for i hela kroppen.

Jag var helt genomsvettig när jag kom hem och efter lite fika och dusch drösade jag direkt i säng.

Nu på morgonen åkte maken och jobbade och totalt tror jag vi setts 45 minuter på hela veckan. Jag passade på att åka och storhandla och nu har jag lekt med katterna en bra stund.

Det gäller att vara kreativ med leksaker när det gäller Robban; den senaste ser ut så här

Ni ser rätt, det är tantråd

sängskåpet jag sov i på konferensen. Jag slog huvudet i taket hela tiden

Gul jäkla lampa

Den blev jättefin!! nu håller jag på med lådorna

Kommentarer

  1. På alla bilar jag har haft betyder den motorkontrolllampa. Hade en Peugeot 206 som den där lampan lyste på väldigt ofta. Man ska inte köra bilen då, men tillslut fick jag göra det ändå för dom inte kunde hitta felet. Den bilen hamnade på blocket fort, fick sälja den med stor förlust.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte roligt med krånglande bilar, de ska liksom bara funka!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering