På väg...

Då är det snart dags att åka på konfereeeeens (sägs med fransk betoning i dag).

Jag är absolut ingen mötesmänniska och inte heller nån konferensmänniska och inte heller någon dela hotellrum med okända människormänniska. Så att åka i väg är absolut inget jag uppskattar. Någonstans. Jag längtar fasiken redan hem.

Sen kommer jag inte landa hemma förrän sent torsdagkväll eftersom jag ska tillbaka till jobbet och jobba kväll.

****
I går var jag och red, alla tycker fortfarande jag låter väldigt förkyld och jag hostar och snorar fortfarande. Nu har det slagit lock för ena örat oxå.

Anywayyy...Så hade vi hoppning i går, jag hade stallets största häst som var otroligt trevlig att rida. Jag har nog bara haft honom 1 gång förut. Men det är som att sitta i en stor skön fåtölj.

Hoppningen gick bra, den nya ridläraren är lite dålig på feedback, men det kändes okey i alla fall. Sen satt vi och fikade efteråt i nästan 1,5 timmar och pratade och skrattade.

När jag red var det en tjej som stirrade lite mycket på mig och jag tyckte jag kände igen henne. Men sen kom jag på att det fasiken var en klient! OMG.

****
Mensen borde förövrigt komma vilken dag som helst. Är det dags för nästa försök sen då? Eller ska jag ha ännu en mens  emellan?

Inte går jag ner i vikt heller. Faaan då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering