Ojdå!

Bloggen var osedvanligt seg i dag, det tog verkligen tid att ladda den. Eländiga blogg.

I dag är det dags att åka till jobbet, lite hostig och hängig men jag kan bara inte vara hemma längre. Mest synd om min kollega för vi sitter ju i samma rum. Och lyssna på mitt hostande hela dan:/

I dag tar jag bilen till jobbet men i morgon är det dags att börja promenera igen. Nu har jag förlorat en hel veckas motion. Det är inget vidare för det är bara tre veckor tills jag ska väga in mig hos dietisten och tills dess vill jag verkligen ha gått ner.

Inte har jag ringt vårdcentralen heller, på nåt sätt känns det pinsamt och att de varken kommer hjälpa mig eller tro mig. Så jag törs inte riktigt. Men jag vågade i fredags så nya tag igen..

Det är mysigt att vara hemma, vara där när Robban vaknar och blir jätteglad att jag är hemma. Eller Stiina som vill leka hela tiden eller Greta som jag har hunnit borsta igenom.

****
Häromdagen brann en bekants hus ner, han har byggt det själv i 2 år och de flyttade in i höstas. Ett fantastiskt hus. Jag blev väldigt ledsen och lider med dem. Livet är väldigt bräckligt.

Så nu är jag oroligt att det ska börja brinna här oxå. Usch :(


Hoppas ni får en bra dag. Kram på er!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering