Mitt nya liv

Alltså fatta vad jag kämpar. Dag 3 nu och jag sköter mig exemplaristk! Varje timme är som en seger och en kamp. Mot viktnedgång- here i come!

Jag använder shapeup appen, som jag inte gillar, men måste ändå erkänna att den är lite bra. Man har lite koll och skärper sig lite extra. Minus att det tar tid att lägga in allt och man inte kan kopiera från föregående dag.

Dessutom har jag lagt in extra promenader och går upp och ner för alla trappor till å jobbet. Bara till matsen är det 14 trappor* 10 trappsteg. Det är liksom över 100 trappsteg.

Och motionen till och från jobbet såklart.

****
Det är extra mycket på jobbet, lite tjafs och irritationer. Tråkigt och trist och onödiga diskussioner har jag inte mkt för. Inte heller diskussioner "så har vi alltid gjort men vi vet inte varför."

Nåja. Jag tror jag hade en dålig dag i går oxå.

****
I går hade vi den nya ridläraren, hon är lugn och trevlig. Noggrann, men svårt att höra vad hon säger., vi får se hur det blir.

Jag fick stallets traktor, men han var däremot väldigt pigg.

Jag fick oxå räkningen för våren på 6900 kr. Hoppsan! Jag som hade en tanke att försöka rida två gånger i veckan. Hur ska vi ha råd med det? Som tur är kan man betala delar varje månad, så man behöver inte betala allt på en gång.

****
Förövrigt sover jag fortfarande dåligt, vaknar på natten och kan inte somna om. Tänker däremot inte på jobbet och inatt tänkte jag på hästar mest hela tiden.

****
Frukost: 1 ägg, 1 skiva rågform med ost och skinka, yoghurt med musli
fika: 1 skiva rågform, ost och skinka
lunch: Mustiga boggrytan
middag: Tomatsoppa med tortellini, 1 smörgås

Motion:
cykel till och från jobb.. 200 kcal tur.
ev kvällspromenad


Kommentarer

  1. Hejja hejja!! Vad duktig du är!
    Om du köper appen så kan du kopiera från andra dagar. Jag kör bara gratis-variationen men såg nått om att man kan kopiera om man köper den.
    Det kommer ge resultat, jag lovar :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering