Lite roligt men oxå läskigt

Detvamigtamefan då. Jag tror en urinvägsinfektion har smygit sig på, från ingenstans. Det var ju inte så länge sen jag hade det. Fy så taskigt.

Man kan ju bara ringa till min vårdcentral kl 8. Då får man förhoppningsvis en tid under dagen, nu är klockan 9.21, vilket betyder att det är kört. Så antingen får jag ringa närakuten ikväll eller ringa VC i morgon.

Så måste man ju ha samlat några timmars kiss oxå, det har jag såklart inte.

I alla fall.

****
I dag ska jag åka och klippa mig, köpa ny ridhjälm (berättade jag om när den gick sönder i helgen? jag tror jag gjorde det?) och presenter. Vad man nu ska köpa. En blomma kanske?

För i morgon är jag bjuden till ridkompisen, hon som nyss fått en bebis, det blir att stålsätta sig och ta ett djupt andetag innan. Väldigt roligt att träffa henne igen, men oxå lite läskigt. Hur kommer jag att reagera på en underbar 4-månaders bebis?

****
Jag förstår inte hur andra kan sova med sina katter i sängen, nu har jag provat varje kväll men jag kan inte sova. Det slutar alltid med att jag måste micra vetekudden till Robbans bädd.

Det är mysigt, varmt och jag är väldigt lycklig. Men jag kan inte somna. Dessutom måste jag ligga på rygg som en strandad val och det gör ju bara saken ännu värre.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering