Då var den här!

Hjärtligt välkommen eländiga skitförkylning som nästan brytit ut. Väldigt passande dessa dagar då som i dag har nybesök från klienter och så ska jag ju till dietisten.

Spännande att träffa henne idag, jag hoppas verkligen hon är bra för jag behöver hjälp.

Jag har ju skrivit och vägt allt jag ätit i nästan en vecka och jag verkar hålla mig runt 1500 kcal varje dag. Som låter som en bra gräns. Men ändå går jag inte ner. Är inte det väldigt konstigt?

Nu blir det lite lugnt med motion för jag är inte frisk och jag måste jobba för det är så mkt på jobbet.

****

I går dog dessutom en del av mig hjärta då jag träffade en bebis som var den sötaste jag någonsin sett. En 9 kg 3,5 månaders med massor av dubblehakor och hela mitt hjärta skrek: VILL OXÅ HA!

Jag är SÅ trött på denna barnlöshet så ni anar inte, det är så otroligt frustrerande och jobbigt så ibland så...jag vet inte. Det är väldigt tungt och jag känner mig SÅ ensam i den här skiten.

****
I helgen är bjudna till en ridkompis, "på drink", det låter det..Sen ska vi gå ut och äta. Det ska bli väldigt roligt att se hur han bor och umgås utanför ridskolan.

****
00:55 vaknade jag inatt och vem satt på klösstolpen och skrek som en besatt?

Vem fick gå upp och trösta och micra vetekudden?



Kommentarer

  1. Jag läser ju din blogg och känner med dig. Förstår att du är frustrerad... en sak som jag hade kollat på om jag vore dig är typ att vara fosterhem. Vad finns det för krav på det och hur funkar det? Det är en annan sak, jag vet, men det hade varit ett sätt för mig att känna tillhörighet tror jag. Tror att jag hade kunnat utav det skapa en familjebild som kändes ok. Har ni funderat på det?

    Lycka till.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej,
    1500 kcal kan vara lite men det är väll 1500kcal när du tagit bort motion till och från jobbet,ridning m.m?
    Hoppas dietisten kan komma med goda råd :)

    Om jag var dig hade jag även valt att gå i teapi för något som påverkar vikten är dålig sömn, stress och sorg. Barnlöshet är stress och sorg som du nog vet.
    Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  3. Krya på dig!
    Kramar Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering