Åh herregud!

Så skönt!

Hon var nöjd med mig och tyckte jag gjorde ett bra jobb MEN hon gillar inte att jag inte är det yrket hon tycker man ska vara. Hon kan inte riktigt förstå hur jag kunde bli anställd med den titeln ändå. Min utbildning är motsvarande och mycket är samma kurser som den andra utbildningen. Så jag tycker hon har fel men förstår hur hon resonerar. Det kanske inte ser bra ut?

Sen babblar ju hon om en massa annat, en mer ostrukturerad människa har jag aldrig träffat. Hon pratar om sina barn, sin granne, ett ärende. Om en massa annat som jag faktiskt inte minns. Det går inte att få en syl i vädret.

Vad jag förstår så blir jag fast anställd MEN jag måste läsa en kurs i socialrätt. Efter att ha googlat och läst på finns det inte många kurser, inte heller på distans. Så det var inte så lätt att hitta. Det finns en i Luleå som är helt perfekt. Inte på distans dock.

Så det vet jag inte hur jag ska lösa riktigt. Vet ni?

 *pustar ut*

****

I kväll är det ridning och jag är inte helt frisk, jag tänkte chansa och rida ändå. Det är hoppning så jag kommer väl att dö både genom att trilla av och att hosta ihjäl mig.

Om jag inte fryser ihjäl förstås då vi har -20 grader och jag ska promenera till jobbet. Jag vill verkligen gå då jag har vikten att tänka på. Inget fuskande här inte.

kram på er

Kommentarer

  1. Vad skönt!
    Det klart det får fixa sig med kursen om det behövs. Hon får väl ge dig tjänstledigt för att läsa den om inte annat!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det gick bra ! Eller det var väl självklart att hon skulle tycka att du gjorde ett bra jobb =)..
    Det kanske blir härligt att åka hit upp och gå kurs.. Vi har bara minus 4 grader idag ;)..

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Skönt du fick fast! Lite "trist" chef låter det som, trots att hon var nöjd - bra hon sa det. Kan tyvärr inte hjälpa dig med kurs men hoppas du ska hitta något bra. Lycka till och grattis!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering