Lite nyheter

Jag tog mig i kragen och ringde dietisten i går och fick tag i henne (äntligen), så nu har jag en tid den 10 januari.
Hon hade världens märkligaste namn, jag trodde faktiskt inte man kunde heta så. Jag höll på att skratta i hjäl mig. Hoppas hon är bättre än namnet :-)

Dessutom mailade jag kliniken, nästa försök blir i mars, tills dess måste jag väl gå ner nåt kilo? Nåt i alla fall.

Frågan är om jag ska ha min endometrios obehandlad eller om jag ska ta sprutor, för försöken skull är det bra om jag inte har mens alls för då växer ju inte endometriosen. Det är så jobbigt när man inte har en klinik som har helheten, alla beslut blir liksom mina. Det var så bra när man gjorde IVF, då visste de precis, tog alla prover, medicinerade och grejade.


Jag är så innerligt trött på det här. Just nu känns det helt meningslöst att ens försöka. Hoppas livsandarna vaknar till liv igen för just nu är jag mest ett tomt skal. Jag ler på utsidan men är helt död inuti.

****
Tack för alla er bra förslag, jag ska kika på det ni föreslagit.. Men jag måste ha en meny att följa, som det är nu så slinker både det ena och andra ner. Jag promenerar ju till och från jobbet varje dag (ca 5 km) och rider. I morgon och på söndag är det dressyridning (min sämsta gren) så jag lär väl inte kunna röra mig på måndag.

Vi har ju tyvärr inget gym i denna kommun, då får man ta sig några mil åt något håll till andra kommuner. Vi har knappt friskis och svettis, de håller till i nån gympahall nån gång i veckan i kommunen. Det är tråkigt, det hade varit roligt om vi hade nånting i alla fall..

Nästa vecka är jag ledig så då blir det en del promenader i alla fall. Och shopping hoppas jag.

****
Sista jobbdan i dag, hoppas det blir lugnt. Gårdagen var faktiskt väldigt lugn. Lite arga, lite desperata människor men på det stora hela helt ok.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering