Svar från kliniken I dag då?

I dag ska donatorn på ultraljud så då får vi veta exakt datum, men preliminärt ska maken vara där den 7 för att lämna sitt bidrag, samt en dag före då han ska lämna prover.

Så här sent har vi nog aldrig fått veta, känns lite jobbigt att försöka få tag i flyg och hotell så nära inpå. Och framförallt dyrt. Bara för maken går nog bara flyget på 6000 kr och så ska vi ha hotell och prover på det oxå.

Men vi är verkligen på g, och det känns jätteskönt. Men oxå mycket oro. Första gången vi var där så tog maken och jag en veckas semester och reste tillsammans, men nu har vi katterna och knappt någon semester kvar.

Allra mest orolig är jag just nu för:

-Att jag ska få mens
-att det inte finns flygbiljetter kvar
-eller hotell
-att det blir nåt strul med donatorn
-att de inte får ut några ägg
-att de inte befruktas



****
Idag är det hästar som gäller, jag tror det är hoppning i dag. Nu verkar jag inte få samma underbara häst längre utan får byta häst. Detta nog för att vi ska lära oss rida olika hästar, men det är ju som att lära sig rida på nytt för alla hästar är så olika.

****
Morsans make kom i går kväll, han märks inte så mkt men är lite handikappad, när han ätit låter han tex tallriken stå kvar på bordet, han vet inte hur en diskmaskin fungerar.

Men det är bara några dagar.

puh..

****
Jag cyklade faktiskt till jobbet i går. I -18 och massor av snö. Det var inte kylan som var jobbig utan snön, det var skittungt att cykla i snö så jag var rejält svettig när jag kom fram.

I dag ska jag till stallet så det blir nog bilen, eller en promenad.


Kommentarer

  1. Förstår att det är jobbigt att intekunna planera!
    Håller tummar tassar o tår - äntligen är det dags ju!
    Kramar Nenne

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också verkligen för er skull.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering