ont i en axel & tonåringar

Vilken skitdag i går! Jag borde fasiken få nobelpriset för att ha orkat med hela dan. Det var en riktig skitdag, ni vet när allt bara går fel och det är delvis ditt fel? Så där så man inte vet om man ska gråta eller säga upp sig?

I alla fall så flexade jag hem och mötte upp maken, stoppade in 2 av katterna i varsin bur, avledde Robban (vars nya grej är att kasta sig upp på axlarna vid ytterdörren, som ett popcorn)  och så for vi i väg.

För tidigt. För efter vi släppt av Stiina vid ena veterinären så blev vi väldigt tidiga till den andra. Vi måste tänkt fel nånstans. Naturligtvis var ju veterinären väldigt sen (och förkyld) så vi fick vänta ännu mer.

Hon gjorde inte så mycket, frågade och kikade. Sa att det kan vara vad som helst men vi måste ta blodprover, göra ultraljud på buken och ev en röntgen med kontrast. Först måste vi höra med försäkringsbolaget, sen kan vi boka tid för alla undersökningar. Jaha.

Sen åkte vi förbi veterinär nr 1 men Stiina var inte klar så då åkte vi hem (i bilköer) och lämnade av mig och Greta och sen åkte maken själv för att hämta Stiina.

Som var helt groggy. Absolut helt borta. Så vi stängde in henne med låda, bur och vatten i badrummet med lite dimmat ljus (veterinärens order). De hade dragit ut två trasiga tänder och rensat munnen.

Men Robban gav sig fan på att få upp badrumsdörren HELA tiden. Han tar ett skutt till handtaget och vips så öppnas dörren och ut kommer en full Stiina. Så där höll vi på i tre timmar (jodå vi försökte sätta för stolar osv, men Robban är inte dum och mkt envis)


****

Vid 19.30 kom tonåringarna hit, glada och hungriga. Efter 100 rostade mackor var de nöjda, bäddade i gästrummet och kikade på Netflix.

Sen gick jag och la mig, men efter röjt röran i vardagsrummet ser jag att de ätit popcorn och spelat tv-spel i natt.

I kväll ska de på SHM. Jag måste säga att jag blir orolig, både hur de ska ta sig dit, vara där och hem. Det är ju liksom 30 000 ungdomar där. Allt kan gå på tok.

Vi ska (maken) försöka få att vi ska hämta dem i natt. Dessutom ska jag iväg på tjejträff så jag är inte hemma och kunna stoppa i dem mat, skjutsa till tåget osv. Maken måste klara det själv. Hm...

****
Jag har så JÄVLA ont i axeln. Hela tiden. Jag blir galen. Jag har smörjt med algesal, voltaren, tagit ipren och inget hjälper. Jag vaknade vid 4 i natt och kunde inte somna om för det värkte så. Fördelen var att jag gått en långpromenad nu eftersom jag vaknat så tidigt.

Vad ska jag göra?

Dags att ringa läkare? Jag tror jag provar att ringa naprapat på måndag.




Kommentarer

  1. Hu vilken dag...
    Har du fått frozen shoulder ?
    http://www.1177.se/Vasterbotten/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Frusen-skuldra/

    Det har jag haft och det höll i sig i nästan ett år. Sen åkte jag till Turkiet på en veckas semester. 40 grader varmt och värken var borta på 3 dagar.. hade jag vetat att det var så enkelt hade jag åkt dit tidigare..
    Hoppas att du får hjälp för det gör ONT !!

    Kramar i massor från Lena och missarna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering