Sömnlös

Jösses så dåligt jag har sovit, så när det känns som man inte sovit alls. När jag väl pallra mig upp var det svinkallt i huset och regnet öser ner sedan i går. Alla katter är väldigt trötta och Robban har redan gått och lagt sig under mitt täcke igen.

Skönt att det är torsdag, det innebär att det är helg snart. Jag behöver helgen och anser att helgen borde förlängas med en ledig fredag för alla. En fyradagarsvecka vore väl nåt? Varför lägger inte politiker sådana förslag?

****
I går fick jag välkommen tillbakapresenter av två elever, ett fint armband (som var för litet) och kurdistanskt konstigt gelegodis. Min present till dem var att säga att jag ska sluta vilket då gjorde att de höll på få hjärtinfarkt. Så nu har jag haft en strid ström med elever som är både ledsna och oroliga att jag ska sluta.

****
En tanke slog mig att det kanske är alla mediciner som förorsakar sömnlösheten, nu måste jag googla lite. Jag har oxå tänkt på att FET har förlängts i 6 dagar, hoppas slemhinnan håller så länge och jag inte får spontan mens för att det går för många dagar emellan.

Jag har dessutom bestämt mig att fortsätta med Riga och efter att ha frågat min gyn så anser hon oxå att de är likvärdiga.
Fint armband i Jade från Kina

Märkligt godis, råkade äta upp resten btw...

Kommentarer

  1. haha... märkligt godis som kanske inte är så gott kan man visst äta upp i brist på annat =)...

    Det där armbandet ser ju ut som det som gick sönder, nästan ????

    Torsdagskramis från Lena och missarna..och här lyser faktiskt solen...

    SvaraRadera
  2. Det är faktiskt från samma elev;) Hon ville ge mig ett nytt!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering