14 dagar kvar!

14 dagar kvar till FET 3 (insättning nr 12), tiden rusar i väg. Jag ska åka själv denna gång oxå, så får jag klartecken av gyn på måndag är det dags att beställa biljetter. Tummar och tår tack!


Fy så kallt det är på morgonen, och inte tal om i går då jag gjorde misstaget att ha kjol på jobbet. Jag trodde faktiskt jag skulle frysa i hjäl. I morse såg jag dessutom en pingvin springa förbi. Om det är kylan eller morgon hallucinationer låter jag vara oberört.

Så.

Det gick bra att jobba, vi är bara 3 på jobbet även om vi har en del besök så är det lugnt. Väldigt skönt måste jag säga. Dessutom är det favoritkollegan som jobbar, hon är som en solstråle som bryr sig om mig och gör mig glad. Jag kommer sakna henne otroligt mycket. Lite tråkigt att vi inte umgås privat då vi kommer bra överens, men å andra sidan har jag lärt mig efter förra kollegan hur konstigt det kan bli.

 Robban var däremot inte glad att ha blivit lämna en HEL dag åt sitt öde. Han tjurade, jamade och tyckte jag var världens sämsta matte som dessutom måste laga mat när jag kom hem.

Jag försökte kompensera det med att leka mycket och gosa (fast det dög inte). Sen passade vi på att gå ut och gå när han slocknat.

Man märker stor skillnad på hans humör och beteende när vi jobbar eller är hemma. Han är tryggare, gladare och inte lika klängig, kan somna själv när vi är hemma mycket och orolig och rastlös när vi jobbat.

Det nya är att gå och lägga sig med mig och mysa på kvällen och sen när han tröttnat så passar vi på att stänga dörren. Han har varit hemskt duktig och somna själv nu ett tag. Stora killen!

Kommentarer

  1. Tummar och tår har du alltid från mig - alltid!
    Skickar sommarkram (trots att du jobbar, men det ÄR ju faktiskt sommar fortfarande)!

    SvaraRadera
  2. Fler tummar tår o tassar från oss förstås!
    Kramar också :)

    SvaraRadera
  3. Jag är gärna med på blogträff :) Har varit på semester så jag är lite efter.. ;) Hoppas att allt är bra med dig och katterna! Ska läsa ikapp lite senare! Många kramar från mig <3

    SvaraRadera
  4. Tummar och tår. Verkligen! xx

    SvaraRadera
  5. Tack för alla era tummar och tår! Det betyder mycket!

    <3

    SvaraRadera
  6. tår och tummar och tassar hålls här..
    HAHA.. satte i halsen när jag läste om pingvinen..
    Otroligt så kallt ni måste ha haft..*fniss*
    Fast vi är ju van vid sånt vi som har isbjörnar på gatorna varje dag där vi bor..(knappast..)

    Lycka till med resan och allt du har framför dig!!!
    kramis Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering