Ruvardag 5

Veterinären ringde i går, han hade leverinflammation igen och de vet inte varför. En del katter är känsligare och nu ska han få specialmat och förmodligen ska han få äta mat med så lågt protein som möjligt resten av sitt liv.

Vi ska tillbaka dit och göra ultraljud på lever och hjärta om någon vecka. Sen ta blodprover igen om någon månad.

Det är alldeles konstigt här hemma, tyst och tomt. Jag var ute i trädgården och ingen stod och skrek efter mig. Likaså har jag äitit alla måltider i lugn och ro, suttit på toa själv och lyckats somna om på morgonen. Är det så här vanliga kattägare har det?? Stiina och Greta ger en gosdos i bland, men annars ser man dem knappt.

Det slår mig vilken otroligt stor plats han tar. Hela vår vardag snurrar kring honom. På gott och ont.

I dag får vi förhoppningsvis komma och hämta honom!! (det kommer nog kosta mååååånga tusenlappar)

****
Jag tar alla mediciner enligt punkt och pricka men har inte fått svar på proverna ännu. Jag vill ju veta om jag tar rätt dos av fragminsputorna. Snart kommer dessutom ruvarångesten, den brukar slå till kring dag 6. Det är ändå väldigt konstigt hur lugn och glad jag är. Jag tänker inte så mycket utan tänker att det är som det är. (kom i håg den kommentaren om några dagar)

Frågan att rida eller inte rida så tänkte jag att jag ringer på måndag och frågar vad det är vi ska göra, utifrån det så beslutar jag.

****
En vecka kvar till nya jobbat!

Här kommer en lite bild från förra året på våra tre kissar.

Robban, Stiina och Greta


Kommentarer

  1. Stackars Robban...Så klart man saknar en misse då den är borta även om den är speciell och och tar plats. De är alla personligheter.
    Hoppas det fungerar med specialfoder !!

    Håller tummarna att det ska gå bra för honom och naturligtvis för dig !!
    Ha en skön söndag !
    /Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Stackars Lilla killen och stackars er :-( Vad tråkigt att han är dålig igen. Tänker på er och hoppas han är hemma igen nu!
    De varaste kramarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering