Ruvardag 2

I går mailade kliniken att blodprovet de lyckades ta hade koagulerat, så nu måste jag jaga nya remisser, hitta en tid för blodprover, bli sönderstucken (ni minns väl att de stack mig 5 ggr förra gången). Igen. Ska försöka ringa nån av mina gyn i dag, det brukar inte vara det lättaste.

Men jag kan inte åka och hämta remisserna eftersom jag jobbar kväll i dag och har möten i morgon. Kanske de kan posta dem? Sånt här är så stressande.

Sen funderade jag över ridningen på tisdag, jag bestämde mig ju för att leva som vanligt, eftersom det inte verkar ha nån betydelse vad jag gör. Det verkar ju vara min kropp som är giftig. Men ändå. Lite tveksam är jag. Ska tänka lite på saken.

Fragminsprutan gick bra i går, men det blir lite lustiga prickar efteråt. Som små röda blåmärken.

Appråpå märken har jag fortfarande fläcken kvar, när jag beställde kloklippning (i morgon) så bad jag de titta om katterna är skyldiga, om de skulle vara bärare av ringormen. Men jag tror inte det. Jag tror det är hästarna.

Däremot står det lite blandat på nätet. Ska jag till doktorn eller inte?

****
Nu är det bara en vecka kvar på jobbet. Där jag varit i 7 år och trivts otroligt bra. Tills de sista två åren. Vissa dagar känns det sorgligt och vissa dagar känns det skönt, men nu börjar det kännas pirrigt inför det nya. Hur kommer det bli? Vad gör man? Är de snälla?

Tack för era fantastiska kommentarer som stöttar mig och jag blir alldeles rörd.

Kommentarer

  1. Lycka till med ruvningen och det nya jobbet, håller tummarna för dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det behövs. Alla böner, tummar och tassar!

      Kram!

      Radera
  2. Alltså, vad klantigt att låta blodproet koagulera, har jag aldrig hört talas om. Usch vilken otur du har med saker ibland.

    Vad säger kliniken i Riga om ridning? Jag skulle kolla med dem om jag var du.

    I övrigt säger jag bara HEJJA din lilla!!!

    //Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar inte, jag måste ju vara världens mest otursförföljda?!

      De säger jag ska ligga ner i typ 9 månader:-)

      Kram!!

      Radera
  3. Ååh, jag håller tummarna!!

    Dr Fodina sa till mig att jag INTE skulle rida eftersom det "slår" mot underlivet (jo, så sa hon, hahaha!). Hon tyckte att promenader var den högsta form av motion och rörelse som jag skulle utöva och speciellt under ruvningstiden. Så jag la mig på soffan på kvällarna i 14 dagar och tog korta promenader på lunchen. Minimal rörelse men lagom så att blodet snurrar runt lite extra ibland... typ. Livräddför att röra mig, hahahaa!

    Ååh, jag önskar allt jag orkar för din skull!!

    KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det sa hon till mig med:-) De vill helst ha mig sängliggande men det har ju prövat 10 ggr/12 och det har inte hjälpt. Så förra gången tänkte jag att jag ska leva som vanligt.

      Men du kanske har rätt. Dumt att riskera nåt. Men jag tror ju inte att det funkar ändå....Så..

      Tack för dina tummar! Kram

      Radera
  4. Min läkare har sagt att man ska undvika att bada, rida och cykla när man ruvar. När du har kämpat så länge är det kanske inte värt att chansa.

    Lycka till med ruvandet!

    SvaraRadera
  5. Det kommer bli bra med nya jobbet! Du behöver förändring (o slippa chefen). Jag tycker du ska rida eftersom du mår bra av det.
    Tummar okramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering