FET 3

Oj, nu swooshar dagarna i väg så där igen. Jag hinner liksom inte med, jag tänker att jag ska göra en massa men sen är det plötsligt kväll.

Klockan 1.18 vaknade jag att någon låg på mina ben. Det var Greta, men grejen är att vi sover med stängd sovrumsdörr och hon var liksom på fel sida. Jag brukar kika under säng men hon måste gömt sig i en garderob. Vad hon måste funderat.

Som hämnd hade hon virat en kattleksak på kattluckan så ingen kom ut. Vad de andra måste undrat :-) Hon är så klurig, i går la jag torrfoder i äggkartongen och hon fattar direkt och försöker fånga upp dem medans de andra tittar förvånat på.

****
Undra när de börjar tina mina eskimåer? Någon dag innan? Jag hoppas de verkligen överlever tiningsproceduren, snopet om jag inte kommer iväg och står här med skägget i brevlådan. 3100 kr fattigare. Det som är bra om allt fungerar är att euron är lite billigare, tur det för en FET går på 10-15 000. Jag ska köpa på mig lite mediciner så jag har oxå.

Nu har jag halverat dosen på prednisolonet, vi får se om jag kan somna i kväll. JAg tänkte sen succesivt öka dosen så ser jag om jag kan sova.

****

Jag är hemskt allergisk mot något just nu, jag nyser, hostar och snörvlar. Det finns väl inget som blommar nu? Någonting är det i alla fall.

****
I går intervjuade vi en massa människor för min tjänst, vi var inte riktigt överens, men det viktigast är att min kollega trivs med människan i fråga.

I vilket fall så känns det himla sorgligt. Hur ska jag klara mig utan alla elever?

****
Stallet i kväll, igen. Ska bli roligt!

Kommentarer

  1. Hej! Jag brukar läsa din blogg men det är sällan jag kommenterar. Jag har info om vad det är som blommar just nu:gråbo. Dessutom har den regninga sommaren tyvärr förlängt gräsets blommning så det förekommer just nu låga-måttliga halter av gråbo OCH låga halter av gräs :-(

    SvaraRadera
  2. Jag tror de startar upptiningen ca 12 timmar innan återförandet eller kortare. jag vet att en del som kommit till kliniken fått suttit och vänta för att se om nästa klarar upptiningen.

    maila och fråga annars, de borde ju meddela dig så fort som möjligt.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Älskar ditt sätt att dkriva om katterna - känns som att man känner dem allihop :)
    Vi är redo med tassar och tummar o alltihop!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering