Sprutdags, FET 3

Så, då var det dags för procrensprutan och nu är vi officiellt igång med försök nr 11 i vår 12-årig bebiskarusell.

Det finns många med i denna FET 3 omgång. Alla gyn måste komma tillbaka från semestern, våra 2 eskimåer måste överleva upptiningen och jag måste kunna ta ledigt från jobbet när det är dags.

Jag har skrivit ett väldigt deprimerande inlägg. Men jag måste fila lite mer på den. Och varna er först innan jag publicerar det. Men sen så.

****
Nu har vi haft ett mastodont kattmys i sängen men det hjälpte inte, jag är lika trött för det. Jag hade svårt att somna och har haft mardrömmar och nu på morgonen är dessutom magen helt i olag.

Och jo. Jag är lika trött och gnällig som jag låter. Men i dag är det i alla fall sprutdags, och dags för biverkningar. Gode gud, jag trodde det inte kunde bli värre, men det kan det tydligen.


Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 användare):
trötthet, yrsel, huvudvärk. Förändrat stämningsläge inkluderande depression (kvinnor). Blodvallningar, minskad bröststorlek (kvinnor), nedsatt sexlust, svettningar, ömhet och svullnad i brösten (män). Illamående/kräkningar. Utslag. Bensmärtor. Minskad testikelstorlek, vaginal torrhet. Lokala reaktioner vid injektionsstället.

Mindre vanliga (förekommer hos färre än 1 av 100 användare):
Svullnad på grund av vätskeansamling (ödem). Viktökning. Tryckkänsla över bröstet. Stelhet. Tinnitus. Hörselnedsättning. Ökad hårväxt. Karpaltunnelsyndrom (kvinnor), domningar i läppar och armar och ben, synstörningar (kvinnor). Feber. Sömnstörning (kvinnor). Irritabilitet (kvinnor). Trötthet (kvinnor). Minskat antalblodplättar, minskat antal röda och vita blodkroppar, förlängd blödningstid (kvinnor). EKG-förändringar, hjärtklappning. Högtblodtryck. Myrkrypningar. Bröstförstoring (män), obehag i bäckenbotten. Nedsatt aptit, diarré, magsmärtor, förstoppning, muninflammation. Klåda, hudinflammation, akne, fläckvis håravfall, nagelförändringar. Förändrade levervärden. Förhöjda blodvärden för fett, socker (män), kalium och urinsyra. Ledsmärta, smärtor i skuldror, nedre rygg och skelett, svårigheter vid gång, muskelsmärta (kvinnor). Förhöjt värde för fosfor och kalcium (kvinnor). Problem att tömma blåsan, behov att kissa ofta, blod i urinen, förändrad menstruation (kvinnor). Förhöjda ureavärden.Vaginit (kvinnor). Förhöjt fluor eller överstimulering av äggstockar. Samlagssmärtor (kvinnor).

Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1000 användare):
Svår allergisk reaktion (svullnad i läppar och struphuvud, andningssvårigheter, nässelutslag). Lågt blodtryck. Tillbakabildning av muskelknutor i livmodern. Lunginflammation. Böld vid injektionsstället. Konvulsion (kramp).

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering