Mens

Så skönt, en dag för tidigt men bättre än förra gången då den var 2 veckor sen. Nästa delmål är progynontabletterna den 27 juli. Ultraljudet den 27/7 får jag helt enkelt strunta i då mina gyn är på semester.

Det känns fortfarande lite overkligt att jag ska i väg om en månad igen. Ska försöka inte tänka så mkt på det så känns det bättre.

****
Filmen i går var väldigt bra, över förväntan faktiskt. Film nr 4 var ju rent bedrövlig så jag hade samma funderingar kring den här. Det blev popcorn och godis så klart så idag ska jag motionera till affären fram och tillbaka, det är en promenad på ca 8 km tur och retur.

****
Sen måste vi klippa klorna på Robban, eftersom han klättrar och sitter på våra axlar så är jag nu helt sönderriven.

Jag hade faktiskt en idé om att vi ska låtsas åka till veterinären, stoppa in honom i buren och allt. Men sen gå till en granne eller till vår bod och så kan vi eller bästa kompisen klippa klorna. För han är SÅ enkel att klippa på. Men inte här hemma, nejdå. Då är det slagsmål. Det går inte ens med en tass i taget. Vi har fasiken provat allt. 


****
Läste ni i senaste måbra tidningen? Där står det om Petra Nielsen som är barnlös, men det är självvalt. En riktigt bra artikel.


I övrigt så läser jag Hittebarn av Jarnosuch (eller hur hon stavas) om en barnmorska som nu ska få sitt 5:e barn. Väldigt lämplig bok. Öhh. Nää..



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering