Måndag, bara måndag

Och det ösregnar! Och är typ 13 grader kallt ute. Härliga måndag, välkommen till mitt liv.

Allt känns lite overkligt så där, bästa kompisen var här i går och jag pumpade henne på massa information om jobbet (hon jobbar 1 våning ner) men hon gör lite andra saker men känner ändå alla människor och arbetstider.

Det känns i alla fall overkligt att jag efter 6-7 år ska byta arbetsplats. En plats jag älskade att jobba på, ett yrke jag älskar att jobba med, känns sorgligt. Men oxå spännande. Ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag drömmer fortfarande om att öppna eget kattpensionat. Ha en gård med djur. Det ska jag göra om vi inte får barn. Eller sälja allt och resa. Fylla livet med någonting.

****

I går var värsta motionsdagen, först sprang/promenerade jag i 50 min sen cyklade vi 1,5 svettig mil i skogen med blödande ben. Skönt. Känner mig nöjd. Så borde vara varje dag. Fast utan cykelolyckan förstås.

Här är min cykel, det är en scott med typ 24 växlar..Den är speciellt utprovad till mig, min längd, vikt och hur/var vi cyklar.



Kommentarer

  1. GRATTIS! till ditt nya jobb :) Va roligt! Det är du verkligen värd! Här i Göteborg spöregnar det....12 grader och höst! Och jag har semester :( Om du vill komma till Göteborg på semestern är du sååå välkommen! Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh! Ja! Skulle gärna vilja träffa dig!

      <3!

      Radera
  2. Vilken snygg cykel!!! Och vad grym du är, kanske ska följa dig i dina pass :)
    //J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förresten, hoppas benet mår bättre idag. /J

      Radera
    2. Ja, vad roligt! Välkommen:-)

      Nja, lite bättre.

      Kram!

      Radera
  3. Vilken fin cykel o vad duktig du är! Och jag som inte cyklar alls nu för tiden - minst 4 år sedan.... Skäms men har 101 ursäkter :-)

    SvaraRadera
  4. Grattis till nya jobbet :) Det är du såå värd! <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering